Repülőtéri átvizsgálás során nem lehet rajtad semmilyen fém? (bővebben lent )
Figyelt kérdés
Arra értettem a kérdést, hogy mi van a nadrágon lévő cipzárral?? Arra is becsipog a gép?2010. jún. 5. 17:57
1/5 anonim válasza:
Arra nem.
Én amikor utaztam, csak mobilt, órát, és pénztárcát vettem ki. Cipzárra nem sípol.
2/5 anonim válasza:
Nálam bejelzett arany nyakláncra, útitársamnál pedig a cipőfűző lyuk fém szegecsére. Semmilyen atrocitás nincs belőle. Kézi detektorral megnézik újból és kész.
3/5 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
A nadrágszíjam fémcsattjára sem jelez be, de általában levetetik.
Az aranyláncra sem jelez be.
Viszont egyszer pisilés után bejelzett, nem tudom miért :-)
Ne törődj ezzel.
4/5 anonim válasza:
Leveszed az öved, a táskád, kabátod, aprót a zsebedből. Átmész a kapun, ha csipog, megnézik mi lehet még nálad, hajcsat.. megint átmész. Ha megint csipog, akkor fémdetektorral átvizsgálnak. Kb 8 másodperc. Csak szét kell tenni a karodat, meg a terpeszbe kell állni, hozzád sem érnek közben, Ennyi. Nekem még soha sem csipogott a farmerom, de a melltartóm kapcsa már igen.
5/5 anonim válasza:
3. Válaszoló:
Amikor pisilés után jelzett, az nem emiatt volt, hanem rajtad maradt valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!