Számotokra mi a tökéletes nyaralás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy melyik az a nyaralás, amit igazán élveztek,ahol boldognak érzitek magatokak?
Itt arra gondolok, hogy pl. tengerparton, hegyen, városban..
Barátokkal, családdal vagy esetleg egyedül, múzeumokba, klubokba, strandra mész, stb...
2018. jan. 6. 18:27
1/4 anonim válasza:
Egy önálló bérelt kisház közeli szomszédok nélkül, kerttel, vízpart közelében. A vízpaet lehet tengerpart, tópart, óceánpart. Ha esetleg az ablaka vagy a terasza a vízre néz, akkor tökéletes.
2/4 anonim válasza:
Ezek keveréke, mert nem szeretem ugyanazt csinálni egy-két héten át.
Szóval nekem az ideális, ha van pár nap városnézés, aztán napokig pihenés a parton, de közben sem árt egy kis kirándulás, ellátogatni egy másik városba, valami közeli nevezetességet megnézni.
Minél kevesebb emberrel menni a legjobb. Mert minél többen vagyunk, annál több a probléma, valakinek sose jó valami.
3/4 anonim válasza:
Egy darab útitárssal mindenféle körutak. Fogok egy országot, odarepülök, aztán keresztül-kasul mindenhova vonat, busz, marshrutka, stoppolás, ami éppen sikerül. Szeretem, ha vegyes a program, néha egy délelőttnyi pihenés, aztán városnézés, aztán vonaton alvás, aztán határon közös beszélt nyelv nélküli vitatkozás a határőrökkel a bevihető rövidital mennyiségéről, utána túra valami helyen, ahol 5-nél többen valószínűleg nem jártak. Bármi jöhet, imádok utazni, de az utóbbi években arra jöttem rá, hogy igazán azokon a helyeken, ahova már eljutni is kihívás, sokat kell molyolni a belföldi szervezéssel, stb. Ezek mindig sokkal emlékezetesebbek szoktak lenni, mint egy teljesen problémamentes kiruccanás Rómába.
4/4 anonim válasza:
En nagyon szeretem a tengerpartot, motoroshajozast amikor hajon lakunk. De nekem a tarsasaggal egy balatoni vagy velencei to partjan levo kishaz baratokkal esti sutogetessel is nagyon tetszett nyaron. De ennek az ellenteten is vettem mar reszt es imadtam: hegyi tura az osztrak hegyekben es eszak olaszorszagban. Szerintem ez egyenfuggo de nekem ezek bejonnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!