Mennyibe kerül egy Barcelonai nyaralás?
Épp csak a lényeget nem árultad el:
- repülővel vagy busszal, netán autóval mennétek?
- kempingben, hostelben vagy 3, esetleg 5 csillagos szálodában szeretnétek megszállni?
- milyen étkezésre vágytok: egyszerű vagy minden nap étteremben?
- milyen fakultatív programokra akartok menni, stb.
- nem mellesleg főszezonban (augusztus) vagy június elején-közepén?
Ennek fényében 200 ezertől a határ a csillagos ég.
Ha akarod, 100-120-ból kihozható költőpénzzel, de bőven millió felett is lehet, ha meg aranyrudakat és Gucci csizmákat szeretnétek hazahozni, akkor tízmilliós nagyságrend.
Általánosságban csatlakoznék a felettem szólóhoz, 600-800 fitying szükséges egy ilyen úthoz, plusz mínusz 3 fabatka.
2-es, :D :D
Amúgy 1400 mibe? Euróba, vagy ft-ba vagy csak úgy általában 1400 valamibe? :D
(persze, amilyen a kérdés, olyan a válasz :-) )
"5 napra max "
Én a szgk-t javaslom. Két nap oda, két nap vissza, és még marad egy teljes napotok Barcelonára is.
Ez pont öt nap.
:)
Kérdező, hidd el, szeretnék segíteni (1-es vagyok), de kb azt kérdezted: mennyibe kerül 1 kg kenyér? De hogy a világ mely országában, azt nem derül ki.
Most sem vagyok sokkal előrébb, mert nem írtad, hogy mikor (augusztusban nincs olcsó szállás, nincs olcsó repjegy -főszezon van) meg a választ a többi kérdésemre, hogy milyen igényeitek lennének.
Na mindegy, annyit tudok írni, hogy ha nem bBarcelonában szálltok meg, hanem kicsit arrébb, a Costa Bravan valahol, akkor vonattal be lehet menni rövid idő alatt Barcelonába és talán lesz olcsóbb szállás.
Szállást a Booking.com-on, repjegyet meg bármely repjegy kereső oldalon, de mondjuk a wizzair.com-on is találsz.
Én feladtam, nem erőlködök tovább azért, hogy megtudjam, mit szeretnél? Annál sokkal drágább az időm. Amúgy jól ismerem a Costa Bravat, beszélek is spanyolul, de ha valaki nem áll szóba a másikkal, azon nem lehet segíteni - ennyi.
Csak idevetsz egy kérdést és megsértődsz, ha nem tudunk segíteni, mert túl általános a kérdésed. Én veszem a fáradságot, rákérdezek, de akkor is csak az 1/3-át árulod el. No komment.
Nem én akarok utazni, hanem Te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!