Szerintetek megérné így kiutazni Angliába?
Sziasztok!Kaptam egy ajánlatot,amivel egy hétre kiutazhatnék Brightonba.Különbusszal mennénk,2 éj tranzitszállással,és lesz olyan csatorna,amin komppal kelünk át.Minden nap 3 órát egy yelviskolában töltenénk,utána városnéző programok lennének.Családoknál laknánk,akik teljes ellátást biztosítanak.Ez 150.000Ft-ba kerülne.Csakhogy még ott vannak a városnéző programok,amiket nekünk kell fizetnünk (mármint nincs benne a 150.000-ben,hanem külön).Ahová mennénk:
-Dover Castle 11,6£
-Leeds Castle 11,50£
-London Eye,Madame Tussaud's Panoptikum 49,95£
-Tower of London 11,50£
Westmister Abbey 9,00£
-Smuggler's adventure (Hastings) 6,00£
-Seacity Museum (Southampton) 6,00£
Ez átszámítva kb. 35-40 ezer forint.Plusz költőpénz.Tehát összesen kb. 200-210 ezer forintból mehetnék ki.Nálam inkább a plusz program-fizetés tűnik soknak.Szerintetek?Szerintetek megérné?
Nem éri meg.
Utazási irodával Európán belül? Ne haragudj, de nem értelek...
Amúgy nekem gyanús, hogy szép kerek összegért egy magyar cég angol családokra való hivatkozással kínál szállást. Mert ha még valami hotel-hostel-akármi lenne, az leinformálható lenne, de mit ad isten, pont olyan az üzleti konstrukció, hogy ellenőrizhetetlen dolgokra hivatkozik. Ha ezek alapján nem gyanús, akkor sajnálom...
Szerintem is jobb inkább repülőjegyet lefoglalni és rendes szállást is arra a pár napra.
Nem mondom, hogy olcsóbban fogsz kijönni, de ennél lehetne hasznosabban is eltölteni 1 hetet Angliában.
A családoknál lakás is lutri sajnos, sok rossz tapasztaltot hallottam már.
A másik , hogy a buszozással rengeteg idő elmegy, tök felesleges, amikor repülővel 2 órán belül ott vagy.
Az sem biztos, hogy drágább a repülő, simán ki lehet fogni jó ajánlatokat, csak figyelni kell a csoportokat és pl utazómajmot a jó ajánlatokért.
A nyelvtanulás is jó, de azt szerintem itthon is meg tudod csinálni, én inkább várost néznék helyette.
A programok is elég kötöttek, van sok más látnivaló vagy más program.
Neked kell tudni mi érdekel, engem pl más programok kötnének le , a felsoroltak közül 2 érdekelne.
Amúgy a költő pénzre ne csak 10-20 ezret számolj rá.
Ennél sokkal több el fog menni szerintem, az sem biztos, hogy a családok valóban teljes ellátást biztosítanak, lehet ugyanúgy kell kajára költened pl,hiába úgy van, hogy nekik kéne biztosítani.
Inkább többet számolj költőpénzre szerintem.
lesz olyan csatorna,amin komppal kelünk át. :DDD ez cuki volt :))
Amugy sztem se éri meg. Nyelvtanulas celjabol minimum tobb hét kellene, hogy érjen vmit is.
Nem eri meg. Gyakorlatilag az egy hetbol 3 nap elmegy a buszozassal, es akkor meg keveset is szamoltam (1800 km). Ha a busz atlagsebessege 100km/ora, ami lehetetlen (pl varosok is vannak utkozben es dugok), akkor is 18 ora az ut, es akkor meg nem szamoltam, hogy megalltok pisilni es kajalni, a buszvezeto kotelezo pihenoje miatt stb. Szoval ket nap oda az ut es ket nap vissza. Marad harom nap "nyelvtanulas"-ra es varosnezesre.
Aha.
Jo nagy atbuszas az egesz!
Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
Igen,én is kissé drágának gondolom,de sajnos nem lehet másképp megoldani.Nem egyedül megyek,hanem egy csoporttal,és sajnos nincs lehetőség programváltoztatásra.Viszont a tömegközlekedéssel nem lesz gond,mert mindenhová busszal megyünk.Csakhát a belépő árak elég húzósak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!