Jövőre már tervezném a nyaralást. Kusadasi vagy Tossa de mar a két lehetséges. Tudnátok segiteni? Szerintetek melyik lenne jobb választás?
Ennyiből nem :-)
Mik a szempontjaid, mit szeretnél: városnézni vagy szórakozni, vásárolni vagy hasadat süttetni? Mennyi pénzed van rá? Mikor mennél? stb.
Tossa nagyon kedves kisváros, nekem tetszett. Mi a Cala Llevadó kempingben voltunk nem messze tőle, de ez már jó régen volt :) Lehet napozni, fürödni lehet járni a hangulatos utcákat; ha nagyobb nyüzsgésbe vágysz, Barcelona kb. 50 km tőle.
Kusadasit nem ismerem, de képek alapján nagyon bájos. Némileg messzebb van, de elérhető onnan Pamukkale, amit nagyon ajánlok, meg Efezus, ahová én is elmennék egyszer :)
Szerintem mindkettő jó választás, tényleg.
Na, akkor én is mondok valamit (#1).
Tossa nagyon szép, kedves kisváros, gyönyörű környezettel, DE! nagyon kicsi az öböl, a strand rész, augusztusban pedig jó eséllyel csúcsszezon lesz, rengeteg turistával - szóval strandolni azt nem biztos, hogy jól fogsz tudni.
Városnézés: igaz, hogy Barcelona nincs messze, de vagy végig busszal mész vagy némi kényelmetlenség árán a tengerparton vonattal - gyönyörű tájjal. A kényelmetlenség abból áll, hogy Tossából át kell menni busszal Blanesbe és csak onnan lehet vonattal menni.
Ha ezeken túlteszed magad, akkor nagyszerű nyaralásban lehet részed :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!