Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Trolin felejtett iratok....

Trolin felejtett iratok. Szerinted? Volt már veled ilyen?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy jó témába írtam-e bocsi ha nem. Pénteken a trolin hagytam az irataimat (személyi, diák, meg így nagyjából minden) és a bérlet ami éves. Szombaton telefonáltam reggel a közlekedési társaságnak hogy elhagytam, ők azt mondták hogy a helyszínelő csak hétfőn megy próbáljam meg akkor. Ma meg azt mondták hogy holnap megy próbáljam meg holnap. Suliba csak trolival tudok menni mivel ilyen rossz az idő. Mit gondoltok meglehet még a bérletem az irataimmal együtt? Veletek volt már ilyen? Mit ajánlotok? Köszönöm a válaszaitokat, mellesleg most először hagytam el életemben bármit is.
2010. máj. 31. 19:24
 1/2 anonim válasza:

Asszem van vmi bkv-talált tárgyak osztálya.

Másrészt: nekem eltűntek egyszer az irataim, és a rendőrségtől kaptam levelet kb. 1 hónappal később, hogy bevitték. Nem a kerületben vesztettem el,de a kerületi rendőrkapitányságra kellett értük bemennem.

Sztem manapság kicsi az esély, hogy megkerüljön. Próbálj meg egy havi bérletet venni, ha van pénzed. Hátha utána meglesz az éves.

Sok sikert!

2010. jún. 3. 13:06
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat :), már vettem havi bérletet, meg minden iratom készülőben van. Nagyon sajnálom hogy ilyen béna voltam, de még az se lenne baj ha 1 hónap múlva meglenne mert az éves bérletem még akkor is jó.
2010. jún. 3. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!