73-as trolin szoktak lenni ellenőrök?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 10:43
2/12 anonim válasza:
Mindenhol szoktak lenni. Pont ez a poén, hogy bárhol felbukkanhatnak.
3/12 anonim válasza:
Nem, azon nem. Minden másikon igen, de azon nem.
4/12 anonim válasza:
Nem érdemes kockáztatni mert több ezer forintos a büntetés ha elkapnak jegy nélkül.
A rutinos bliccelők azt csinálják hogy az iratokat nem adják oda, azt mondják nincs náluk.
5/12 anonim válasza:
Ami azt illeti, én még sosem láttam trolin ellenőrt. Biztos szoktak lenni, de nem sűrűn. Ha fosol, akkor vigyél magaddal egy vonaljegyet és, ha felszáll az ellenőr lyukassz!
6/12 anonim válasza:
De ha bélyegzős kezelő van akkor tudja blokkolni! INKÁBB VEGYÉL JEGYET!
7/12 anonim válasza:
Blokkolni? Mégis hogyan? Elé áll? Vagy beledugja a nyelvét?
8/12 A kérdező kommentje:
A kérdés csak annyi volt h szoktak-e lenni ellenőrök nem kértem bliccelési tanácsokat... amugy meg amikkel én járok azokon rohadtul nincs soha ellenőr ezért kérdeztem na mind1.. aki normálisan válaszolt azoknak köszönöm:)
2011. aug. 17. 20:38
9/12 anonim válasza:
Soha életemben nem láttam a 73-as trolin ellenőrt. Amióta csuklós trolik közlekednek a vonalon még azóta se látok. A 76-oson viszont már futottam bele ellenőrbe!
10/12 anonim válasza:
Mostanában a 2-es, 19-es, 41-es villamosok rakparti szakaszán, most a 18-41V n is láttam 2-t. A 4-6 villamoson, és a 7-173-as buszokon (közterületfelügyelõ/vel/), és a 72-es trolin a városligeti részeken, valamint a földalatti kocsikba razziáznak, és kõkemények! 10-alkalombol 8-szor láttam ittis.
tehát a kifejezett kiránduló helyeken, külföldi turisták utvonalain, és a forgalmas vonalakon vannak. (kiv. 16-os busz, mert oda nem fér fel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!