Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen oknál fogva jönne...

Milyen oknál fogva jönne valaki haza külföldről?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm alig 1 hónapja él Angliában. Elmondása szerint nagyon jó, nagyon szereti, és sosem szeretne hazajönni!

Itthon igazából nincs senkije az édesanyján kívül, Angliában is ismerőshöz ment ki lakni, dolgozni.

Sok olyan sztorit hallottam már,hogy azt hangoztatták,hogy Ők bizony sose jönnek többé vissza Magyarországra, ám mégis visszajöttek. Kérdem én: Milyen oknál fogva,ha kb. senkid sincs itthon? Véleményekre,gondolatokra lennék kíváncsi, ha saját tapasztalat van akkor arra is!

(off-ra nem vagyok kivancsi köszönöm szépen!)

2017. nov. 6. 18:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Èn németországban élek 10 éve és sok magyar ismerüs ment már haza.

Nekem a legnehezebb, hogy habár a férjem német de az ö családja is 5 órányi útra lakik. A legjobban a családom és a közeli barátaim hiányoznak, de ezt már megszoktam. De hiányzik a férjem családja is.

Akik haza költöztek mind azért mentek mert a férj beinditott egy vállakkozást Mo-n ami nagyon jól megy(kint is mindegyiknek volt cége vagy cég részesek voltak), de Mo-n ott a családjuk akik nagyon hiányzotak nekik.

AKik a nyáron haza költöztek azoknak pl nagyon hiányzik az itteni barátok és az itteni dolgok is, ök nem tárják ki, hogy majd pár év múlva megint itt leszenk.

Èn legszivesebben 1-2 évre költöznék Mo-ra vissza, hogy a gyerekek a nyelvet erösebben megtanulják. De nekünk is rengeteg barátunk van itt akik hiányoznának. Ès hiányozna az, hogy itt mosolyogva fogad az eladó nö, a banki alkalmazott erösen mutatja, hogy én egy ügyfél vagyok és ö mindent megtesz értem... hogy az ovi, iskola a gyerek érdekeit nézi, és mindent megtesz, hogy egészséges jó lelkü gyerekeket neveljenek(ha sikerül neki, de a törekvés nagy)... Ha problémád van bárhol(bank, adóhivatal, iskola, korház, bolt...) mindenhol segítenek kedvesen és aranyosan ezt megoldani.

2017. nov. 8. 12:53
 12/14 anonim ***** válasza:
10 éve élek Hollandiában, nem költözünk vissza Magyarországra. Én olyan 1-2 év után mentem volna haza, nehéz volt hollandul megtanulni, emiatt csomószor rosszul éreztem magam, a munka sem volt az igazi. Aztán ahogy telnek az évek, az ember egyre jobban beszél, barátkozik. Tapasztalataim szerint az megy haza, akinek nem sikerül helyi barátokat szereznie, csak magyarokkal tartja a kapcsolatot külföldön is. Minél több a helyi ismerősöd, barátod, annál jobban otthon érzed magad külföldön.
2017. dec. 4. 18:50
 13/14 Teju válasza:

Én családi okok miatt jöttem vissza. Angliában éltem. Imádtam! Az időjárást főleg. Korábban valaki panaszkodott rá, de nekem nagyon tetszett, a pokoli hőséget még nem bírom. Gyerekkoromban még nem volt ilyen vad... De Angliában is volt néha harminc fok, ilyesmi miatt nem kell sírni. Nyugis volt.

Még a kutyák is nyugodtabbak! Az ételek mások, de nem kevésbé finomak! Elég felnőtt voltam ahhoz, hogy hülyeségeken ne akarják fönn. Nincs lecsó? Van lazac! Nincs Balaton? Keresel eleget nyaraláshoz. Nem érted még az utcán a beszélgetéseket? Na bumm...

Anyukám hazazsarolt. Amint tudok, megyek megint ki. Bár Angliába már jóval nehezebb...

ápr. 22. 14:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó, itt ugyan nem volt 30 fok sose. Ez mindig Dél -Anglia..

Én meg északon vagyok. Itt hùsz fokban meg akarnak sülni

ápr. 22. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!