Külföldiek, akiknek vízum kell ahhoz is, hogy Európába jöjjenek, hogyan jutnak ide és találnak munkát, telepednek le?
Figyelt kérdés
Először valami turista vízumot igényelnek, idejönnek és munkát keresnek?2017. nov. 4. 12:58
1/4 anonim válasza:
A kollégám tanulóvízummal jött, aztán egyetem után változtatta àt munkavállalási célú letelepedési engedélyre.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem,köszi:)
2017. nov. 4. 18:31
3/4 anonim válasza:
Túrista vizummal hivatalosan sehol nem lehet dolgozni.
4/4 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam.:/ Csak először valahogy ide kell jutni, hogy munka után nézzen és interjúkra járjon és ezt nem értem, hogy hogyan lehet megvalósítani. Mert gondolom ha csak bemondja, hogy munkát akarok keresni azért mennék Mo-ra, akkor nem fognak csak úgy munkavállalási vízumot adni neki.
2017. nov. 5. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!