Reservation agent mennyit keres bp-i szállodaláncnál? (Szobafoglalási munkatárs)
Figyelt kérdés
Tehát nem recepció, hanem reservation.
Kérlek írj végzettséget és hogy honnan van ez az infód.
Köszi :D
2017. nov. 2. 17:52
1/4 anonim válasza:
Ilyet még konkrétan nem láttam, de szerintem olyan bruttó 240 + jutalék. Bérszámfejtő vagyok, láttam már hoteles béreket.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt hittem több, de köszi :)
2017. nov. 2. 19:39
3/4 anonim válasza:
de mitől lenne több? mit csinál, ami komoly hozzáadott érték lenne a szállodának? bármilyen félkegyelmű el tud adni egy szobát annak, aki megkeresi a szállodát hogy ki akar venni egy szobát
4/4 A kérdező kommentje:
Miért egy bolti eladó mit csinál, ami komoly hozzáadott érték lenne a boltnak? Na... ugye.
Egyébként diploma, nyelvtudás illetve nem tudja a rezervációt mindenki csinálni, de látszik, hogy teljesen más területen mozogsz, nem is hibáztatlak érte.
A szálláshely szolgáltatásban jártas személyektől továbbra is várom a véleményeket. Köszi :)
2017. nov. 8. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!