Te hová utaznál karácsonykor egy 3,5 hónapos babával?
Ahogy utolsó is írja, nagyszülőkhöz, maximum.
Ugyanennyi idős a keresztfiam, elvittük kirándulni magunkkal a nagyobb tesó etetés, altatás, nyekergett az autópályán, és persze a délután nyugodt alvás borulása miatt az éjszaka sem volt könnyű... Szóval én várnék pár hónapot, amíg normálisan beáll a napirendje, és rugalmasabb lesz a gyerkőc is. Ugyanis a 3,5 hónapos babához szoktak alkalmazkodni a szülők, nem pedig fordítva.
Csatlakozom :) Sehova.
Olyan pici még. Nekem mondjuk nemcsak az jutott eszembe, hogy a többi vendéget zavarja, hanem, hogy mit csinálnák vele, amit otthon nem lehet? Miért kéne utazni?
Nekem nyűg lenne, mert ilyen picikének még a fél szobát össze kell csomagolni és magunkkal vinni, hogy mindene meglegyen.
Inkább otthon maradnánk, áthívnánk nagyikat. Ha nem akarsz készülődni, akkor lehet kaját rendelni. Tök sok helyen vannak már kifejezetten karácsonyi, ünnepi menük.
Mondjuk mi olyan helyen lakunk, ahol nagyon sok minden van a közelben. Szóval ha nem akarunk otthon ülni, akkor lehet sétálni a történelmi belvárosban, lehet kirándulni a természetben, el lehet menni egy jó programra, mindig van valami. Egyébként szeretek utazni, de ilyen picivel még macerának érezném. Illetve nem érezném, hogy annyival többet ad a szállodában töltött idő, mint ha otthon lennénk. Szállodában általában wellnesselni szoktunk, azt nem tenném ilyen picivel a fertőzésveszély miatt. Kirándulni, városnézni meg otthon is tudunk.
"Lehet végigsírja az utat"
Ja, csak nem neked kell nyolc órát ülnöd egy ordító csecsemő mellett... Miért nem te látogatod meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!