Van itt még valaki, aki kirándulni inkább hegyvidékre menne el, mint tengerpartra?
Figyelt kérdés
Általában, ha ismerősökkel ez szóba kerül, legtöbben furán néznek rám,amikor azt mondom, hogy engem a tengerpart és napozás egyáltalán nem vonz, sokkal inkább valami gyönyörű vadregényes hegyvidéki táj....van aki szintén igy van vele?Számomra nincs csodálatosabb a gyönyörű zöld természetnél...2017. szept. 15. 00:43
3/8 anonim válasza:
Én mindkettőt szeretem. Jó a változatosság. Imádom a szép tájakat, a hegyeket, de ettől még a tengerpart is jó, és persze az is szép.
4/8 anonim válasza:
Én se tudok választani. Mindkettőnek megvan a maga szépsége. Én se vagyok az a tengerparton ülő fajta, de szeretem a mediterrán légkört. Bár ilyen helyekre, mint Napospart, Bibione...stb, ahol tényleg minden a strandolásról szól tuti nem mennék el.
5/8 anonim válasza:
Bar utobbi idoben igencsak megszerettem a tengerpartot, szamomra is a hegyvidek marad az, ami igazan le tud nyugozni.
6/8 anonim válasza:
soha nem jarunk tengerpartra pedig sok tropusi vizpartkozsleben voltunk, viszont par hegyen mar megfordultunok sok orszagban
7/8 anonim válasza:
Mi állandóan az Alpokot járjuk, vagy valamelyik "See" környéki hegyvidéket :)
Tengerpartra dögleni megyünk le, arra jó, de a hegyekben én is jobb szeretek mászkálni, mert sokkal több a látnivaló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!