Mit lehet tenni, ha elutaltam a pénzt egy horvát szállásnak, de ők kiadták másnak a szobánkat arra hivetkozva, hogy nem érkezett meg a pénz 10 napon belül?
Figyelt kérdés
10 munkanap állt rendelkezésre az utaláshoz. 6. munkanapon elutaltam a pénzt, 7. munkanapon elküldtem nekik róla a bizonylatot. Erre 10. munkanapon kaptam egy levelet a szállás.hu-tól (rajtuk keresztül foglaltam), hogy kiadták másnak a szobát, mert nem érkezett meg a pénz 10 napon belül. Én ezt kizártnak tartom. Azóta írtam levelet a szállás.hu-nak, nem reagáltak, felhívtam őket (tegnap délelőtt), azt mondták intézkednek, de egylőre semmi. Mit lehet tenni, ha megérkezett a pénz 10 napon belül, csak ők valamiért elnézték, és kiadták közben? Jár valami kártérítés, vagy kötelesek odaadni a szobát, vagy mi van ilyenkor? 2 hét van addig.. Már új helyet se tudok addig találni, minden le van foglalva.. Tönkretették a nyaralásomat..2017. júl. 28. 08:12
11/15 anonim válasza:
6-os, ne kötözködj már, írta, hogy elküldte a bizonylatot. Mi kellett volna még, írt volna szerződést a saját vérével egy akasztott ember bőréből készített pergamenre nagypéntek éjfélkor? Ő betartotta, a szállás.hu vagy a szállásadó pedig nem.
12/15 anonim válasza:
Igen, az, hogy annak ellenére adták ki másnak a szobát, hogy elküldte az átutalási bizonylatot, a legalja genyóság a szállásadó részéről. Szerintem egyébként meg is kellett annak au az átutalásnak érkeznie időben, ez az egész csak egy ürügy, lehet kiadta másnak drágábban.
13/15 anonim válasza:
2 hét múlva mennél? Addig meg talalhatsz ne add fel!!! Bookingon próbáld meg. Ha viszont nincs pénzed passz. :(
14/15 anonim válasza:
Egyébként nem szívesen utalok mert drága nagyon.. Inkább a booking, nézz szét.
15/15 anonim válasza:
Utaltál, egy dolog, de ha nem érkezik meg, mit hisztizel?
Mellesleg nem a határidö több mint a felénél kell ezt intézni, hanem az elsö napon, mert az utalás 10/10 nem kétnapos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!