Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 28 éves férfi vagyok, a...

28 éves férfi vagyok, a feleségem 27 éves. Jövőre olyan nyaralást tervezünk, ahol többnyire múzeumokba járnánk, gyönyörű óvárosokban sétálnánk, stb. (? )

Figyelt kérdés
3 városon gondolkozunk (ami a pénztárcánknak is még belefér). Róma, Bécs, vagy Graz. Németül, angolul mind a ketten beszélünk. (A feleségem németül végezte el a külkert). Mit gondonltok? Melyik városba lenne a legtöbb értelme ellátogatni?

2017. júl. 27. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Graz gyönyörű, de nem nagy. Bécs az ötleteidnek tökéletes, de én inkább Rómába mennék, na ott aztán van mászkálási lehetőség és múzeum is rengeteg.
2017. júl. 27. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Róma, mindenképp
2017. júl. 27. 22:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem, miért releváns a kérdés szempontjából az, hogy pontosan hány évesek vagytok és mit végzett a feleséged.
2017. júl. 27. 23:03
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

Grazban jártam, az gyönyörű! Ha ott jártok, a kulcs- és zármúzeumot ki ne hagyjátok! Ha az Eggenberg-kastély parkjában sétáltok, ahol pávák is vannak, kis szerencsével egy elhullajtott, hosszú (közel 1 méteres) pávatollat is hozhattok emlékül magatoknak. Tesómék hoztak, azóta egy vázában a zongora tetején a nappalijuk ékessége.

A közelében még egy cseppkőbarlang is van (Lurgrotte).

Egyébként pedig attól függ, hogy az osztrák/Habsburg vagy a római/olasz kultúra áll hozzátok közelebb, ill. hogy a nagyvárosok vagy a kisebbek hangulatát szeretitek. Valamint, hogy mennyire bírjátok a hőséget. Mert Rómában hőség van, viszont Graz hűvösebb hely, és a Mura partján sétálgatva igazán fel lehet frissülni.

De hogy még nehezebb legyen döntenetek, mondok még egy gyönyörű várost: Prága. Na, annak van ám igazán szép óvárosa! Meg a Károly-híd! És a számtalan múzeum! A templomaik, a váraik! Hetekig lehetne járni a látnivalókat!

Én mondjuk ezeket a kisebb, közép-európai városokat kedvelem. Szóval, leginkább attól függ, hogy milyen a ti ízlésetek.

2017. júl. 27. 23:21
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem Róma lenne a legidealisabb, de mivel a feleseged nemetul vegezte el a kulkert, es mar 27 eves, ezert oda nem mehettek. Romaba csak az mehet, aki olaszul vagy szuaheliul vegezte a kulkert, es maximum 26 eves (ezert Orok Varos, folyton cserelik a lakossagot. Oreg nemetul kulkert vegzo turistak nem kellenek nekik). Becsbe pedig meg nem vagytok eleg idosek :(.
2017. júl. 27. 23:24
 6/10 hollófernyiges ***** válasza:
Nézzétek meg mind a hármat és kezdjétek mondjuk a legközelebbivel vagy menjetek ábécésorrendben (bár így mindenképpen Bécs nyer :) így megvan a nyaralási program a következő három évre.
2017. júl. 28. 07:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Roma de en is inkabb Pragaba mennek,nagyon hangulatos szep varos
2017. júl. 28. 07:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Figyu! Úgy veszem le, hogy még soha nem voltatok külföldön. Ezért kezdjétek Béccsel. Olcsó odajutni, közel is van és a németet is gyakorolhatjátok.

Ne felejtsétek ki a A Schönbrunni kastélyt se.

[link]

2017. júl. 28. 14:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Nektek Firenze kell. Nemrég voltam 8 napig, olcsó 3 csillagos szállodában laktam a város szélén. Így is drágább, mint más hasonló város. Bejártam a múzeumokat, ameddig a lábam bírta. Amit ott láttam, azt sehol máshol nem lehet megtekinteni.
2017. júl. 28. 15:30
 10/10 anonim ***** válasza:

#5 Made my day! :))))

Rómát javaslom.

2017. júl. 28. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!