Angliában élőmagyarok válaszát várom!?
ma 12:04 vagyok..
nem értésnek szántam amit írtam,és újra olvasva nem találtam benne semmi sértőt..Ha sértésnek vetted akkor elnézést.csak tudod,sokan azt hiszik,hogy itt kint kolbászból van a kerítés...nem beszélve arról,hogy ezt valaki le is írta,így reagáltál rá,hogy apud már volt kint,anyudnak tök jó állása van,és tuti lesz melója,te meg 3 hónap alatt enyhe akcentussal fogod tudnia nyelvet..
Tényleg nem akartalak megbántani,de sokan álomvilágban élnek..Engem nem zavar ha kint vagytok,sőt örülök is neki ha valakinek sikerül..De nem azért írtam mert rajtam van a havigörcs vagy ahogy te jellemezted. De te kérdezted,hogy milyen a kezdés...Én leírtam,hogy nehéz,főleg ha családostul indul neki az ember...De hát apukád volt kint,és neki tudnia kéne...
De tudod mit???Intéz az ügyeidet úgy ahogy akarod!Akkor minek kérdezel???Gondoltam felfogod a kevés eszeddel,hogy nem olyan könnyű itt sem...De hát te csak tudod!!
Ja és még valamit!!!
Elég rossz néven veszem,hogy 14 évesen sértegess,holott én nem tettem ezt...ha igen ,mutass rá arra,hogy bántottalak meg....(vagy neked is megjött drágaságom??)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!