Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Angliában élőmagyarok válaszát...

Angliában élőmagyarok válaszát várom!?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 14éves vagyok és szüleimmel tervezzük, hogy Angliába szeretnénk költözni. Nyelvtudásom körülbelül csak annyi amennyit az általános iskolában megtanítottak, több mint a semmi de azért a megéléshez nem elegendő. Ti hány évesen költöztetek ki és, hogy ment a nyelv megtanulása? Nagyon nehézkesen indult? Kérlek segítsetek! Előre is köszi.
2010. máj. 22. 12:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ma 12:04 vagyok..

nem értésnek szántam amit írtam,és újra olvasva nem találtam benne semmi sértőt..Ha sértésnek vetted akkor elnézést.csak tudod,sokan azt hiszik,hogy itt kint kolbászból van a kerítés...nem beszélve arról,hogy ezt valaki le is írta,így reagáltál rá,hogy apud már volt kint,anyudnak tök jó állása van,és tuti lesz melója,te meg 3 hónap alatt enyhe akcentussal fogod tudnia nyelvet..

Tényleg nem akartalak megbántani,de sokan álomvilágban élnek..Engem nem zavar ha kint vagytok,sőt örülök is neki ha valakinek sikerül..De nem azért írtam mert rajtam van a havigörcs vagy ahogy te jellemezted. De te kérdezted,hogy milyen a kezdés...Én leírtam,hogy nehéz,főleg ha családostul indul neki az ember...De hát apukád volt kint,és neki tudnia kéne...

De tudod mit???Intéz az ügyeidet úgy ahogy akarod!Akkor minek kérdezel???Gondoltam felfogod a kevés eszeddel,hogy nem olyan könnyű itt sem...De hát te csak tudod!!

2010. máj. 24. 18:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Ja és még valamit!!!

Elég rossz néven veszem,hogy 14 évesen sértegess,holott én nem tettem ezt...ha igen ,mutass rá arra,hogy bántottalak meg....(vagy neked is megjött drágaságom??)

2010. máj. 24. 18:08
 13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a bíztatást. nagyon jól tudom én is a nehézségeit csak próbálok optimistán fordulni a helyzethez. igen, találtam a válaszod utolsó részében olyan dolgokat amit elég sértőnek éreztem. lehet, hogy nem annak szántad és ha ez így volt elnézést kérek mindenért amit mondtam. és mondtam, hogy köszönöm a válaszodat és nem volt szándékomban megbántani viszont értékeld át a mostani és ez előtti válaszaidat.
2010. máj. 25. 12:14
 14/15 A kérdező kommentje:
és ezeket a dolgokat amiket leírtam nem állítottam hanem ezt mondták apának mi pedig sok állást találunk anyának a neten. nem kekeckedésnek írtam és nem is azért,hogy valaki megmásítsa a véleményét csak leírtam azt amit eddig tudok.és még egyszer bocsánat, ha a válaszodat nem annak szántad aminek én véltem.
2010. máj. 25. 12:18
 15/15 A kérdező kommentje:
egyébként a kevés eszezésről a véleményem,hogy az írásaimból és ahogy reagáltam a válaszodra szerintem nem ez jött le.
2010. máj. 25. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!