Aki volt Isztambulba mesélne róla? Minden érdekelne, mert imádom Törökországot. Árak, látnivalók, szállás, pasik, ételek
Én is imádom!:)
Az árak hasonlóak, mint itthon, ha nem olcsóbbak.
Szerintem az egész város egy nagy látnivaló, hisz más, mint itthon.:) Az utcák szűkek, nincsenek kertes házak (kivéve persze a Bosphorus mentén a legesleggazdagabb embereknek), tehát felfele építkeznek.Vannak felhőkarcolók is. Szerintem könnyű eltévedni, ha nem valami nyitott helyen sétálsz(mondjuk a fő látványosságoknál), hanem a kis utcácskáknál, mert olyan egyforma minden.Emeletes házak egymás hegyén hátán, sok emberrel, kisboltokkal a házak alján,feliratok,török zászlók.Felülről (repülő) olyan barna az egész és olyan házakkal teli:D
A pasik szerintem helyesek (de ez attól függ, hogy milyen az ízlésed:D)
Az emberek barátságosak és segítőkészek.
Szia!
Árak: kb. mint a magyar árak. Pár dolog drágább (elektronikai cikkek), más dolgok olcsóbbak (ételek).
Látnivalók: sok-sok-sok. Szépek, kevésbé szépek. Isztambul olyan, mint egy párkapcsolat... Vannak, amiket imádunk benne, és vannak amiken bárcsak változtathatnánk, de ez lehetetlen :D
Szállás: helytől függ. Vannak gazdag részeg, vannak szegény részek, és vannak normál részek.
Ételek: Finomak! Könnyű felszedni pár kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!