A Wizz Air-nél milyen folyadékot és hogyan lehet a fedélzetre a kézipoggyászban felvinni?
Figyelt kérdés
Olvastam a honlapjukon, hogy folyadékot csak maximum 100ml-ig átlátszó zacskóban külön csomagolva lehet felvinni. Például a nagyobb kiszerelésű dezodort, 600 ml-es hajzselét, fogkrémet, tusfürdőt, sampont, dobozos energia italt (330 ml) fel engednek vinni??? Segítsen legyen szíves, aki már repült velük. Nekem még csak most lesz az első utam ezért nem vagyok képben!2010. máj. 20. 22:24
1/7 anonim válasza:
Jól hallottad.Csakis 100ml.es mehet fel ahogy írtad.
Üdítőt sem vihetsz fel..
Amiket felsoroltál (hajzselét, fogkrémet, tusfürdőt, sampont, dobozos energia italt) semmi nem mehet a kézipoggyászba.ha benne van kidobják.Ezeket csakis a nagy bőröndbe rakhatod amit feladsz.
Ha szomjas lennél akkor a gépen is tudsz venni innivalót,vagy a váróteremnél ahol már csak az mehet aki a gépre vár..(ott van mindig valami büfé féle)
de mindent pontosan el tudsz olvasni az adott repülőtársaság honlapján.
2/7 anonim válasza:
Még valamit.A kézipoggyászba ne tegyél szúró,vágó szerszámokat se.Pl: olló,körömreszelő,csipesz stb...Ezeket is a nagy bőröndbe tedd bele...
3/7 anonim válasza:
Maximum 1dl-es kiszerelésű flakonból vihetsz maximum 10 darabot. Normál méretű tusfürdőt, sampont, fogkrémet már nem vihetsz fel, de dm-ben árulnak minit mindenből, az pár alkalomra elég lesz (egy hosszabb hétvégét ki lehet húzni velük), utána meg tudsz helyben vásárolni, a legtöbb országban még olcsóbb is, mint itthon. A dezodorok általában 50ml-sek, azzal nem lesz gond. Innivalót a tranzitban tudsz venni, onnan már felviheted.
4/7 anonim válasza:
mondjuk furcsa hogy bontatlan dobozos pl fél literes kólát nem lehet felvinni, vagy ja bontatlan energiaüccsit
5/7 anonim válasza:
a tűsarkas csajokról leszedik a cipőt mert ölni lehet vele? :D
6/7 mpeti.friday válasza:
ez mind nagyon szép de a Wizz AIr honlapján azt írják, hogy:
A feladott poggyászban nem szállítható: folyadék
Akkor hol szállítsam pl a kontaktlencsefolyadékomat?
Se a bőröndben se a kézipoggyászban.... akkor hol
7/7 anonim válasza:
szerintem a végbeledben megoldható a dolog ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!