Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nyaralás alatt menstruáció?...

Nyaralás alatt menstruáció? Teendők?

Figyelt kérdés
Csajok, akiknél már volt ilyen...ti hány óránként szoktatok ilyenkor tampont cserélni? Mennyire megoldható ez nyaralás alatt? Tengerpartra megyünk és ott nem igen van wc, a szállásunk kb 500 méterre van. Tabit szedek, de nem akarom se előrébb se hátrább tolni. Viszont így elég gyakran kellene haza járkalnom...amivel talán nem is lenne baj, de félek hogy a barátom apukaja nem tolerálná, hogyha nekem folyamatosan el kell mennem wc-re.

2017. júl. 6. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne tedd mar ki magad ilyen felesleges hulyesegnek, pont ez is a tabletta lenyege, hogy ilyeneket is megoldhatsz vele. En most juniusban is ezt csinaltam, tavaly is, meg augusztusban is ezt fogom. Dehogy rohangalok tamponnal ide-oda, meg tennem ki magam magas fertozesveszelynek. Isten ments...
2017. júl. 7. 07:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Intimkelyhet használok, azt elég reggel és este cserélni.

Tengerparton is van wc, ott tudsz cserélni, viszont ilyen egyszeri esetnél én is inkább a tablettával tolnám el.

2017. júl. 7. 10:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"de félek hogy a barátom apukaja nem tolerálná"

Á, szóval te még ott tartasz, hogy szinházasdit játszol a barátodék előtt.

(Jól is viselkedsz, szinte alig eszel, nem is menstruálsz, pisikélni is titokban jársz, stb...)

Miért gondolod, hogy a barátod apukája nem tudja, hogy mivel jár a menstruáció, ill. bárkit is érdekel, hogy hányszor jársz a wc-re??!

2017. júl. 7. 13:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Megértem, hogy miért nem akarod eltolni, de azért gondold végig ezt mégegyszer. Azt viszont egyáltalán nem értem, hogy a barátod apukája ezt miért ne tolerálná... nem kell nekik kísérgetni téged, 500 m nem olyan sok.
2017. júl. 7. 14:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Én max akkor toltam el tabival, hogyha sátras túrára mentem a hegyekbe és tudtam, hogy nem feltétlenül tudok majd rendesen tisztálkodni. Igaz tampont cserélni sem nagy élmény a susnyásban :)

Egyébként az intimkehely szuper ötlet, de 500 méter sincs messze ám. Az meg mégis milyen érv, hogy apukád barátja nem bírja ki? Mi köze van hozzá, hogy te mikor mész el mosdóba? Ugyan már.

2017. júl. 7. 15:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Fuu, en sose megyek ugy nyaralni, ha menstruálok. Ezzel mindig előre kalkulálok.
2017. júl. 7. 20:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem játszom meg magam csak ismerem, hogy apró dolgokon is úgy fel tudja húzni magát...a menzeszbe meg nem igazán szeretnék belekavarni, inkább vhogy kibírom azt a pár napot
2017. júl. 7. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!