Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogy dugjam a el a táborban a...

Hogy dugjam a el a táborban a betétet?

Figyelt kérdés
Szóval az van,hogy 12 vok és nekem még nem jött meg.De anyu azt karja,hogy vigyek azért betét,hogy legyen nálam,ha mégis csak kell.De majd,hogy dugjam el?Mert ha meglátják akkor azt hiszek,hogy nekem már megjött.De nem akarom,mert lesznek ott pletyizős lányok is,akik majd elmondják a fiúknak és akkor nekem végem....Hova dugjam el?Nesszeszerbe nem akarom,mert gondolam azt visszük be fürdéshoz és onnét bármikor megláthatják akarva-akaratlanul.

2013. júl. 10. 19:49
 1/10 anonim válasza:
100%
Táska/bőrönd kis zsebébe ahol nem jársz..
2013. júl. 10. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
csomagold be egy kis zacskóba, hogy ne lássák, s így tedd be a neszeszerbe.
2013. júl. 10. 21:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Inkább a táskába - a tisztálkodószeres kistáskát ki fogod nyitni mások előtt valószínűleg, míg a cucctáskád/bőröndöd aljában nem fog senki nézelődni.
2013. júl. 10. 21:25
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
A puncidba
2013. júl. 10. 21:26
 5/10 anonim válasza:
100%
Nem tudom, hogy ezen mit kell túl lihegni. Táska kis zseb, bőrönd kis zseb. De szerintem simán lehet a neszeszeredben, simán beviszitek fürödni kiveszed a tusfürdőt, aztán vissza cipzározod. Ennyi. Egyébként nem tudom, miért mondanák el a fiúknak, ezt a legtöbb lány megérti. Anyukádnak pedig igaza van, betét mindig legyen nálad, táborban.
2013. júl. 10. 22:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Jaj az én anyukám is ilyen volt és tökre megértelek én is cikinek érzetem, hogy nehogy már észrevegyék. Mi azt csináltuk, hogy a táska aljában volt egy merevítő és a merevítő alá dugtuk el a betétet.
2013. júl. 11. 08:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi a ciki a test normális működésében? Ezt sosem értettem...
2013. júl. 11. 09:42
 8/10 anonim válasza:
Valami kis zsebbe egyébként ez nem szégyen sőt büszke lehetsz magadra hogy te már kezdesz felnőni és nem vagy már kislány.
2013. júl. 11. 14:47
 9/10 anonim ***** válasza:

ööö mióta lett ciki ha vkinél betét van vagy menstruál? ez nem ciki!! mármint amennyiben lány vagy :D

tedd simán a bőröndödbe a cuccok közé, gondolom nem túrkál ott senki rajtad kívűl! a fiúkat meg szerintem ez nem nagyon érdekli úgyhogy lazíts nem gáz a dolog!

2013. júl. 11. 17:38
 10/10 anonim válasza:
Van táskád, de akkor sincs semmi gond ha valaki meglátja. A világ legtermészetesebb dolga a menstruáció, és minden azzal kapcsolatos dolog!
2013. júl. 11. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!