Megyek nyaralni egy velem egyidő lánnyal, Boszniába:D Mit érdmes vinni? (Bosznián belül vallásosabb helyekre is megyünk)
Figyelt kérdés
Tippem sincs mit vigyek magammal:D
A mecsetbe kb tudom az illemszabályokat, de abban se m vagyok biztos. Bosznia környékén sem jártam még, úgyhogy tényleg fogalmam sincs :p
Segítsetek kérlek:DD
2017. jún. 25. 23:05
1/5 anonim válasza:
gumióvszert, kézfertőtlenítőt, rötyipapírt
2/5 anonim válasza:
Mecsetbe lányoknak könyököt, térdet takaró, nem átlátszó ruha, sok helyen kell a fejkendő is, viszont mezítláb kell lenni.
Amúgy szokásos, kényelmes holmikat, olyan cipőket, szandálokat, amikben tudsz sokat gyalogolni. Ha felmentek a hegyekbe, ott hűvösebbek az esték, kell egy kis meleg holmi is.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat. :D
2017. jún. 25. 23:51
4/5 anonim válasza:
Majd kérdezzed meg a lányt, hogy szabad-e már -neki- Bosznia??
5/5 A kérdező kommentje:
Csak egy csuhás nőnek ordítottam oda, hogy: Allahu Akbar... Nem értette... De más ember röhögött:D
És ismerem ezt a retek "viccet"...
2017. júl. 14. 01:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!