Fesztiválra sátrazásnál szoktatok vinni fogkefét meg fogkrémet? Vagy egy hetet ki lehet bírni rágózással? Milyen tisztálkodási lehetőségek vannak?
Ez komoly???? Fürdeni sem fogsz egy hétig????
Fogat mosni a legegyszerűbb, még fürdő sem kell hozzá. Elég egy pohár víz és a fogkeféd meg a fogkrémed.
Hát igen!
Ilyen igénytelenek a mai "nők".
Fújjj!
Természetesen van wc, mosdó, zuhanyzó, csak éppen közös, nem saját - azért fiú-lány külön :-D De én mostam már úgy fogat, hogy egész éjszakás utazás után egy elhagyott parkolóban egy fél üveg ásványvízzel... de akkor is, ez a minimum.
Sőt, ami durvább, egyszer egy csőtörés miatt nem volt víz egy szálláson egy napig, vettem két üveg ásványvizet és abban "zuhanyoztam". Én nem bírom, ha mocskos vagyok...
Gondolom Volt-ra mész, hogy mostanság írtad ki ezt a kérdést.
El se hinnéd, hogy milyen normális körülmények között tudsz tisztálkodni.
De amúgy tényleg nem gondolhatod komolyan,hogy valaki egy hetet kihagy, csak azért mert fesztiválozik. Igénytelen lehetsz ott, de nem feltétlenül a fogmosásban kell megmutatkoznia ennek.
WC-t sem fogod használni? :-D
A zuhanyzók sem lesznek rosszabbak. Ne legyél már ennyire finnyás. Közben meg arra készülsz, hogy büdös leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!