Fesztiválra sátrazásnál szoktatok vinni fogkefét meg fogkrémet? Vagy egy hetet ki lehet bírni rágózással? Milyen tisztálkodási lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
18/L2017. jún. 19. 20:15
11/14 anonim válasza:
Finnyas vagy a kozos zuhanyzora, mosdora de 5 napig le sem furdesz retkesen, budosen vegig bulizol 5 napot az belefer..:D hat te sem fogod vonzani a sracokat..:D
12/14 anonim válasza:
"Igen, a Voltra megyek....úgy voltam vele hogy azt az 5 napot kibírom jelentősebb tisztálkodás nélkül (zuhany, fogmosás)"
Te kibírod büdösen is egy hétig, ez már nem kérdés.
Viszont az már kérdéses, hogy a többiek is kibírják-e majd melletted???!!!
Volt fesztivál.
...és Volt higiénia...
13/14 anonim válasza:
*
"azt az 5 napot kibírom jelentősebb tisztálkodás nélkül (zuhany, fogmosás)"
Most kapcsoltam csak!
(Viszont másnak sem tűnt fel eddig.)
Vagyis ha néhanapján zuhanyozol és esetleg fogat is mosol,
az már "jelentősebb tisztálkodás"-nak számít felétek?!!
Gratulálok!
14/14 anonim válasza:
Én is megyek, légyszi majd írj hogy hova verted fel a sátrat, mert akkor a kemping másik oldalába mennénk inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!