Hol olcsó egy külföldi nyaralás? Mit ajánlanátok egy kezdőnek?
#
Jó tudni hogy valaki otthon a fotelből jobban informált mint a román közegészségügyi hatóság akik szerint meg járvány van. Csak a héten újabb 300 megbetegedést regisztráltak és 3-an bele is haltak.
Szerintem Horvátország nem olcsó, sőt... Inkább menj Montenegroba, az olcsóbb. Lengyelország is olcsó, de nagyon szervezetlen, nehéz eljutni bárhová is.
Esetleg csatlakozz valami társasághoz, pl. jelentkezz valami szervezett külföldi túrára, fiatalos programra. Nem egyedül vágj bele elsőre.
"itt csak minden közepes, más kontinensre ázsia, dél amerika, kell menni, az viszont kb 500E-nél kezdődik"
Szerintem te még nem sok helyen jártál, ha képes voltál leírni ilyen hülyeséget.:D Mindenhol vannak gyönyörű látnivalók (nem csak tengerpartban kell gondolkodni), Ázsiát pedig 2-3 hétig lehet járni 250-300 ezerből. Persze nem irodával.:-)
Kérdező, jó Egyiptom, a politikai helyzet nem túl stabil, ezért mentek le az árak, meg persze a terrorveszély - az viszont már mindenhol van.:-)
Én is megyek Egyiptomba, voltam sokat. Ahhoz az akciós árhoz azért még jönnek rejtett költségek...
Ha fiatal vagy, Sharmba menj, az bulisabb hely. Olyan szállodát keress, aminek korallos a partja és sok magyar megy, hogy tudj ismerkedni. A fő látnivaló a gazdag tengeri élővilág, próbáld ki a búvárkodást (legjobb egy napihajózásra befizetni a Ras Mohamedhez). Lehet quadozni is a sivatagban. Szerintem jó, én szeretem. De augusztusban nagyon meleg lesz, erre készülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!