Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hol olcsó egy külföldi nyaralá...

Hol olcsó egy külföldi nyaralás? Mit ajánlanátok egy kezdőnek?

Figyelt kérdés
Egy téma adott, még sose jártam külföldön. Épp ezért szeretnék egy külföldi nyaralást. 1 hetesre gondoltam, mi az ami mondjuk kijön 100E forintból. Ilyen téren kezdő vagyok, például néztem horvátország viszonylag olcsó.

2017. jún. 25. 14:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Na de eleve nincs járvány...
2017. jún. 25. 20:43
 12/17 anonim ***** válasza:

#

Jó tudni hogy valaki otthon a fotelből jobban informált mint a román közegészségügyi hatóság akik szerint meg járvány van. Csak a héten újabb 300 megbetegedést regisztráltak és 3-an bele is haltak.

2017. jún. 25. 20:50
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem Horvátország nem olcsó, sőt... Inkább menj Montenegroba, az olcsóbb. Lengyelország is olcsó, de nagyon szervezetlen, nehéz eljutni bárhová is.

Esetleg csatlakozz valami társasághoz, pl. jelentkezz valami szervezett külföldi túrára, fiatalos programra. Nem egyedül vágj bele elsőre.

2017. jún. 26. 00:10
 14/17 A kérdező kommentje:
Oké kösz a válaszokat. Hát 24 vagyok és augusztusba jó volna már kijutni hogy milyen :D Esetleg azok a akciós weboldalon vannak 100e alatt egyiptomi utazások ? Azok jók?
2017. jún. 26. 00:56
 15/17 anonim ***** válasza:

"itt csak minden közepes, más kontinensre ázsia, dél amerika, kell menni, az viszont kb 500E-nél kezdődik"

Szerintem te még nem sok helyen jártál, ha képes voltál leírni ilyen hülyeséget.:D Mindenhol vannak gyönyörű látnivalók (nem csak tengerpartban kell gondolkodni), Ázsiát pedig 2-3 hétig lehet járni 250-300 ezerből. Persze nem irodával.:-)

Kérdező, jó Egyiptom, a politikai helyzet nem túl stabil, ezért mentek le az árak, meg persze a terrorveszély - az viszont már mindenhol van.:-)

2017. jún. 26. 08:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is megyek Egyiptomba, voltam sokat. Ahhoz az akciós árhoz azért még jönnek rejtett költségek...

Ha fiatal vagy, Sharmba menj, az bulisabb hely. Olyan szállodát keress, aminek korallos a partja és sok magyar megy, hogy tudj ismerkedni. A fő látnivaló a gazdag tengeri élővilág, próbáld ki a búvárkodást (legjobb egy napihajózásra befizetni a Ras Mohamedhez). Lehet quadozni is a sivatagban. Szerintem jó, én szeretem. De augusztusban nagyon meleg lesz, erre készülj.

2017. jún. 26. 08:25
 17/17 anonim ***** válasza:
15.-s biztos igazad van és nem sok helyen jártam, de voltam 4 kontinensen és pl Ázsiát majdenem egy évig jártam
2017. jún. 27. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!