Melyik országban lennétek diplomaták?
Ha diplomaták lennétek, melyik országba mennétek szívesen dolgozni? Jöhet egzotikus vagy csak egy európai, teljesen mindegy, te hova mennél szívesen?
Ui.: Ha nem tudod, melyik országban van magyar nagykövetség, kérlek előbb tájékozódj:)
Mivel a kérdés elméleti nem tök mindegy, hogy tényleg van-e nagykövetség?
Egyébként meg én szinte bárhol lennék, mert ez egy olyan állás amire képtelen lennék nemet mondani. Mennék én diplomatanak még Afrikába is.
Én legszívesebben Franciaországban, jó kis környezet, normális politikai élet, és fontos, európai ország, ami nincs messze a hazámtól.
Az Egyesült Királyság, és az USA se lenne rossz, de mostanában a Brit-szigeteken elég nagy a zűrzavar, no meg elég esős az éghajlat, az USA pedig túl nagy kihívás lenne, oda olyan megy, aki minden szempontból megfelel politikailag az itthoniaknak.
Fro.-ban viszont lenne egy kis terem legalább. :)
Egyértelműen Írország!! :D
Imádok mindent, ami az írekkel és az országgal kapcsolatos. A kultúra, a tájak, a zene, az emberek, egyszóval mindent. Tervezem, hogy kimegyek nagykövetségre dolgozni, szakmai gyakorlatra jövő nyáron, a sulim által valószínűleg lesz rá esélyem. :)
Emellett még valamelyik skandináv ország jöhetne szóba nálam. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!