Ti melyik országban élnétek legszívesebben?
Én Norvégiában és Izlandon.
#hó #hegyek #jég #fenyvesek :D
De egyelőre Magyarországon is jól érzem magam.
Norvégiában.Egyrészt én szeretem a kicsit hűvösebb levegőt,másrészt nagyon szép.
vagy még esetleg Svájc vagy Ausztrália.A kedvenc ország viszont örökké Magyarország lesz.:-)
Valami kiegyenlítettebb klímájú helyen,kultúráltabb emberek között,ahol nem szemetelnek ennyit és normálisabb a közlekedés. Ahol vannak hegyek és síkabb,lankásabb részek,de nem laknék meredek hegyes részen.
Ahol jó az orvosi ellátás. Ahol vannak régi épületek is, szeretem a várakat.
Svédországban. Elsődleges szempont, hogy kb. a svédek mentalitása áll hozzám a legközelebb (igen, még a magyarok is hátrányban vannak). Klíma szempontjából is teljesen megfelelne, nem szeretem ezt a nagy meleget. Na meg persze politikailag* és gazdaságilag is stabil.
*Tudok róla, hogy a migrációs kérdést talán nem a legjobban kezelik, de szeretnék én olyan országban élni, ahol ez a legnagyobb gond.
Én őszintén mondom, hogy itt Magyarországon
Az állattartásban képzeltem el a jövőm és itt számomra minden ideális
Éghajlat adott a válaszban, a kultúra szerintem alap :D
A politika meg egyre kevésbé érdekel, inkább az abba ölhető energiát a jövőmre fordítom az a biztos
De lenne pár ország ahol 1-2 hétig el lennék mint turista :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!