A Horvát határon mennyire komoly fennakadást okoz az ellenőrzés?
Mesélsz nekem, miféle ellátmányt viszel, és mit hallottál?
Kíváncsivá tettél.
"ha visszük az "ellátmányunkat" "
Az irataitokat vizsgálják át, nem pedig a májkrém konzerveteket!
Te is mosolyogsz meg mi is......bár szerintem ez már több is mint megmosolyogtató,ahofy előadod a nagy utazót hogy '93-óta te minden évben elmész a horvátokhoz,de felteszel egy ilyen ostoba kerdest!
"így megerősítették a határ ellenőrzését,gondolok ott az okmányok szigorúbb átvizsgálására,az országba magánszemélyként bevihető alkohol,húskészítmény stb mennyiségének ellenőrzése..."
Az okmányokba bele sem nagyon szoktak nézni,a legtöbb esetben intenek is hogy mehetsz dolgodra,nem hogy "húskészítményeket" meg stb-t vizsgáljanak!
Kedves kérdező!
Csak megerősíteni tudom az előttem szólót!
Jómagam már több mint 100x (százszor) jártam H.országban, de semmiféle kerítést sem láttam még soha Letenyénél, csak sorompót.
Sőt elárulom neked, hogy már határőrök sincsenek, csupán az okmányokat megtekintő rendőrök.
Azt is elárulom, hogy pl. a Kauflandban a német 0.5 dobozos sör a múlt héten 4 Kunába került (kb. 150 Ft). Ha ez drága neked, akkor eleve kár is odautaznod.
"Azért zárójelben megjegyzem 1993 ban az Isztrián kezdtem"
Nem lehet, hogy véletlenül elírtál valamit??
Mert a fentebb leírt kioktató "ismereteid" alapján inkább az jön le, hogy te 1993 óta nemigen jártál arrafelé!!
Ja, és már Tito sem a régi...
Kérlek ne haragudj a tudatlanságomért, én repülővel járok mindig más tengerpartra, és tudod nekem nem jár ellátmány, csak ezért kérdeztem. És mivel nagyon olcsó jegyekkel járunk a kb 2-3 órás repülőutakra, már nem marad pénzünk arra, hogy konzerveket vigyünk. De eddig még mindig ettünk meleg ételt mindenfele.
De lehet, mostantól 10 évig követem a módszeredet és drágán autókázok majd mindig ugyanoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!