Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Isztambul, athen, kréta vagy...

Isztambul, athen, kréta vagy portugalia?

Figyelt kérdés
Melyik hely a legjobb ezek kozul nyaralasra? Felnottek vagyunk, viz legyen furodni, ez a fo szempont es autoval mennenk. Esetleg mas otlet?
2017. máj. 30. 06:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez aztan ritka ertelmes kerdes,hogy írsu egy tizenmillios megapoliszt egy fővárost egy szigetet meg aztan egy országot.......

Egyebkent egyik helyre sincs ertelme autoval menni!A repülés ma már nem luxus!

2017. máj. 30. 06:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Eleve autoval egyikbe sem mennek, mert ahhoz tul messze van, es napokat venne el az egesz nyaralasbol. Plusz meg dragabb is lenne mint egy jo aru fapados. De egyebkent vagy Portugalja vagy Istanbul.
2017. máj. 30. 07:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tehát vagy Görögország legdélibb szigetére, vagy Európa legnyugatibb pontjára mennétek AUTÓVAL. Nem értem én ezt a világot.
2017. máj. 30. 08:28
 4/7 anonim ***** válasza:
autoval egyik sem, viz mindenhol van furdeni, en meg nem lattam olyan szallast ahol nem lett volna viz vagy hideg vagy meleg, tehat furdeni tudtok
2017. máj. 30. 08:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha városnézős, akkor Isztambul vagy Athén. Ha seggáztatós, akkor Kréta. Ha minden egyben, akkor Portugália.
2017. máj. 30. 09:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Autoval egyik sem.

Repülö, vagy éjszakai vonat, különben utazni fogtok állo nap.

Egyébként Portugália és Görögország olcso.

2017. máj. 30. 10:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Isztambul nem egy strandolós hely, a többi igen. Krétát nem tudom, de a másik háromba tök olcsó repülőjegy is van, jobban kijöttök.
2017. máj. 31. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!