Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes egy napra...

Szerintetek érdemes egy napra elmenni Szlovéniába?

Figyelt kérdés
3 óra az út, ami 6 órát jelent ugyebár oda-vissza. Szerintetek van értelme egy napra elmenni? Tudom, hogy ezt nekem kell tudnom, de azért kíváncsi vagyok a többiek véleményére.

2017. máj. 29. 23:13
1 2
 1/11 anonim válasza:
Pécsről Pestre felmenni vonattal 3 óra. Van értelme egy napra? Sokan megteszik ezt az útvonalat is. Attól függ, miért mennél.
2017. máj. 29. 23:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Csak várost nézni, sétálgatni, beülni valahova ilyesmi
2017. máj. 29. 23:24
 3/11 anonim ***** válasza:
én pestről 1 napra nem mennék, minimum 2 nap 1 éjszaka
2017. máj. 30. 00:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Én sokszor voltam már 1 napos külföldi utakon, mindig nagyon jók voltak, szerintem abszolút megéri.
2017. máj. 30. 01:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Megis melyik reszre mennel?
2017. máj. 30. 07:00
 6/11 anonim ***** válasza:
ha nincs tobb ido akkor ez is tobb mint a semmi, vagyis megeri, egy napba szepen belefer Postojna es Predjama
2017. máj. 30. 08:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy megéri. Korán indulsz, későn jössz, de közben van egy csomó időd.
2017. máj. 30. 09:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát én minimum egy éjszakát ott töltenék, mert így kb utazásból fog állni az egész nap.
2017. máj. 30. 10:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen ezt neked kell tudnod. Ugyanis az igényektől függ. Biztosan van, akinek megéri. Én biztosan nem tenném. Ekkora fáradságot (plusz kiadást) pár óra sétáért, egy fagyiért, egy sörért. Nekem nem éri meg.
2017. máj. 30. 11:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha kíváncsi vagy egy adott városra, akkor megéri.Ismeretet gyarapítasz, világot látsz, bepillantasz más né életébe soha nem hiábavaló, akármennyi is az időd.

De csak sétálgatni, beülni valahová itthon is lehet.

2017. máj. 30. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!