Firenzében hova érdemes belépőjegyet venni?
Nemsokára átutazóben leszünk Firenzén keresztül, egy napot töltünk majd ott, és érdekelne, ez idö alatt mi az amit a legjobban megéri megnézni?
Nézelődtem kicsit a neten, elég drágáknak tűntek a belépők, illetve az időhiány miatt is, érdekelne van e valakinek valami tapasztalata e kérdésben?
Köszönöm szépen előre is! :)
"drágáknak tűntek a belépők"
Akkor ne menj be sehová!
Az üzemanyag is sokkalta drágább mint idehaza. Akkor nem is tankolsz??!
Kedves válaszoló, ha nem tudsz értelmes választ adni, inkább lapozz tovább! Nem az üzemanyag árakról kérdeztelek, de ha már ennyire érdekel, mint irtam csak átutazóban vagyunk autóbusszal, igy a tankolás ára benne van az utiköltségben! Mivel viszont csak 9 órát töltünk a városban szeretnénk azt a lehető legjobban kihasználni!
Kérem, akinek van bármi tapasztalata a kérdéssel kapcsolatban, ossza meg velem!
Köszönöm előre is! :)
Kedves kérdező!
Ha nem tudsz értelmesen kérdezni, minek kérdezel?
Normális ember, ha már sok pénzért elutazik egy másik országba, akkor nem a belépőjegyeken spórolja meg az út árát.
Természetesen ha nincsen igényed arra, hogy bemenjél pl. az Uffizi képtárba, akkor csak kóvályogjál a városban. Az is tele van műemlékekkel, szobrokkal.
A Ponte Vecchio is ingyenes.
Kedves válaszoló!
Javaslom tanuld meg értelmezni a kérdést! Felesleges részleteken fennakadnod! Nem kioktatást kértem, hanem mások SZEMÉLYES tapasztalatát! Ha nincs jobb dolgod és csak provokálni jársz ide, csak sajnálni tudlak!
a 9 óra valóban nem tűnik soknak.
bolyogjatok az óvárosban, a város gyakorlatilag egy szabadtéri múzeum, minden sarkon szembejön veled a történelem.
ponte vechio, dóm, piazza della signoria ingyenes helyek.
de megéri felsétálni a piazzale michelangelora, szenzációs panoráma az egész városra, kb fél óra séta a központtól.
ha nem vagy nagy múzeumos, akkor az uffizi kihagyható, egyrészt mert nem olcsó, másrészt, ha nincs firenze kártyád akkor a sor is hatalmas. (a firenze kártya viszont 1 napra nagyon nem éri meg).
viszont szerintem a 15 eurót a dóm kupola-keresztelőkápolna-harangtorony kombóra megéri kifizetni.
jó szórakozást :)
Szeretjük a múzeumokat is, meg mindent ami a művészettel kapcsolatos, de mivel igen kevég időnk lesz, ezért kérdeztem, hogy mik azok a helyek melyet leginkább érdemes megnézni...
Köszönöm szépen a kedves választ, megfogadjuk a tanácsot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!