Most utazok először 6 hónapos babámmal a Wizz-air
légitársasággal. Megvan szabva, hogy mennyi kaját
vihetik neki a fedélzetre?
Figyelt kérdés
Mivel tápszeres ezért szeretnék vinni előre elkészített tejet,hogy majd ne a fedélzeten kelljen vele foglalkoznom meg a víz is kihagyhatatlan számára. Megvan szabva,hogy hány ml-t lehet felvinni ezekből? Vagy baba esetén nincs korlátozva?
2017. máj. 26. 07:36
1/8 anonim válasza:
A wiuzzair honlapján le van írva ez is feketén-fehéren-
Ha nem találod meg, akkor felhívod őket. Ilyen egyszerű
2017. máj. 26. 08:31
2/8 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam sokkal segítőkészebbek az emberek itt,de tévedtem. Megint megmutatkozott,hogy mennyire számíthat az ember a saját ''társaira''. Szégyen
2017. máj. 26. 10:42
3/8 anonim válasza:
Gondolom nem egy heti kaját viszel neki. Egy cumisüveg tápszert és egy üveg vizet nyugodtan vihetsz neki.Én tavaly nyáron 4 hónaposommal repültem velük, Egy doboz fél literes folyékony tápszert vittem fel neki és egy üveg vizet.
2017. máj. 26. 11:33
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves válaszod. Felnőtteknél 100ml a megengedett és ezért aggódtam,hogy babának mennyivel lehet többet,mivel 100ml folyadék gyereknél semmi és a Wizzair oldalán néztem erre a kérdésre választ de nem láttam vagy csak elkerűlte figyelmem
2017. máj. 26. 13:09
5/8 anonim válasza:
elkerülte a figyelmedet.
De jó szokás szerint azokat osztottad ki, akik próbáltak terelgetni, és nem szájbarágós választ adtak.
2017. máj. 26. 17:05
6/8 anonim válasza:
Utaztam mar babaval nem egyszer, soha nem mondtak hogy bocs de ennyit nem vihetsz fel. Megmondtam, a babae a viz vagy barmi mas. Volt hogy bele kellett kostolnom, de ennyi.
2017. máj. 26. 18:56
7/8 anonim válasza:
En rendszeresen utaztam a kisbabammal repulon, o is tapszeres volt.
Egyreszt :
A tapszer bekeverve max 1 orat all el teljesen veszelytelenul, utana mar nem igazan egeszseges gyereknek adni.
Masreszt :
Sokkal egyszerubb pl adagoloban vinni a portapszert, es a gepen a vizet hozzakeverni. Nekem mindig megcsinaltak, meg is melegitettek ha kertem.
Harmadszor :
Gyerekes szuloktol az egy cumira valo tapszert vizzel bekeverve nem veszik el, de hosszabb utra erdemes kulon vinni vizet amit mondjuk a dury freeben veszel, es bekevered a tapszerrel.
Negyedszer :
Szamits arra, hogy a repulon a gyereked tobbszor fog keveset enni. Ne a szokasos adagokkal szamolj.
2017. máj. 26. 20:56
8/8 anonim válasza:
A tápszerre nem vonatkozik a 100 ml-es korlátozás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!