A foglalasunkkor 8napot fizettünk de így most egy nap telejesen ki esik. érdemes ezért reklamálni? Fognak rajta változtatni vagy esélytelen? Valaki járt már így?
Szerintem rogton tudnod kell az indulasrol, en mikor lefoglaltam, mar jott is az email, egybol, hogy mikor indulunk es honnan.
Szerintem reklamalj,de meg minidg nem irtad, hogy a 8. nap is fizettetek e az ebedert ill. vacsoraert, mert azt nem fogjak elcsomagolni. Ilyenrol meg nem is hallottam. Normalisabb hotelben, mar 6-kor, keresre nekem mar 3-kor is kinyitottak, igaz csak fele annyi kaja volt,de meg igyis tele volt..Elcsomagolasrol meg nem hallottam, az olyan "hazias", nem hiszem, hogy nagyon jellemzo, 4-5 de meg 3 csillagos hotelokra sem. Bemesz es szepen eszel, nem az szuleid a dolgozok, hogy kiszolgaljanak. Ahol meg nem tudnak barmikor rendelkezesre bocsatani a reggelizot, ott nem hiszem, hogy torodnek olyasmivel, hogy majd "Marcsikanak csomagolunk uzsit".:D Persze, lehet valakinek volt mar ilyen tapasztalata, de hogy nem jellemzo az biztos,es esetleg olyan hostelban(nem hotelban)tudom elkepzelni, ahol van reggelizo/ebedlo is. Esetleg valahol nagyon tavol Europatol.
A legjobban mindig az háborog, akinek fogalma sincsen a dolgokról:
Amúgy az utazási iroda által felszámított kerozin meg egyéb trükkös pótdíjak árából maradhattatok volna még egy hetet. Látom, hogy felszámolnak -újdonságként- 2 főre 70.000 Ft "biztonsági illetéket" is!!
Ügyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!