Ha bárhova utazhatnál, akkor hova utaznál legszívesebben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ahogy fent is írtam, hova utaznátok ha megtehetnétek ?
Mindössze érdekelne, hogy mások mely országokba utaznának el szívesen.
2017. máj. 16. 19:04
12/20 anonim válasza:
Ha barhova utazhatnek valoszinuleg az elso celpont Patagonia lenne, ott elbarangolgatnek 1-2 honapot. Utana johet a Karib terseg, Ausztralia, Azsia stb:)
15/20 anonim válasza:
Legszivesebben mindenhova....
Amerikaban tobb helyre,Gorogorszag,Spanyolorszag,Anglia,Olaszorszag,stb.
16/20 anonim válasza:
Elég sok helyen jártam már. Ami még kimaradt és szívesen megnézném, az Izland.
17/20 ritmikus_csimpifon válasza:
Izlandra en is szeretnek eljutni. Nagyon erdekelne meg Ormenyorszag es Gruzia is.
18/20 anonim válasza:
Nem értem azokat a válaszokat, amik távoli vágyálomként tüntetik fel azokat a helyeket is, ahová 3-30.000ft-os fapadossal is el lehet utazni ...
19/20 anonim válasza:
Rengeteget utazom, de a top 5, ahová még nem sikerült eljutni, de mindenképp tervben van, az Új-Zéland, Alaszka, Patagónia és Tűzföld (Argentína), Peru és Samoa.
Izlandon már voltam, de még mindenképp visszamegyek, meseország. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!