Buszos utazások?
#1: Nekem úgy tűnt, amikor néztem, hogy ezek az egynapos utak busszal olcsóbbak, mint a sima buszutak, ha magad mész, így lehet ráció abban, hogy valaki így utazik.
A hátránya persze hogy rugalmatlanabb az indulási időpont, mint ha magad választhatnál, hogy mikor mész.
"Hol vannak még ilyen buszos utak? Ahol csak elvisznek pl de ott is hagynak?:)"
Fizess be valami csődközeli utazási irodába és garantáltan nem hoznak haza :D
Komolyra fordítva a szót: gondolkozz már egy kicsit, légyszi: az utazási irodák arra vannak szakosodva, hogy kiviszik az embert és HAZA IS HOZZÁK! Épp ezért normálisan annyit lehet megtenni, hogy egyik turnussal kimész, és ha belemegy az iroda és van szabad hely, akkor a következő turnussal hazamész.
Ergo az lehet megoldás, hogy egy péntek este induló 1 napos csobbanós útnál lemész a tengerpartra, de másnap, szombaton nem mész vissza a busszal, hanem csak következő héten szombaton. De ez is csak akkor működik, ha az iroda belemegy és van szabad helyük a buszon. nyilván nem fognak belemenni, ha valaki szállással/nyaralással együtt fizetne be, de te elvennéd előle a helyet a buszon.
El kell döntened, hogy magánúton vagy szervezetten akarsz-e menni, de olyan, hogy félig szervezetten, félig nem, olyan nincs. Akkor Volánbusz - Eurolines (vagy Bla-bla-car, bár az nem busz) a megoldás.
6-os, a dolog "szépséghibája", hogy szerintem Te teljesen másról beszélsz...
A kérdező nagy valószínűséggel nem belföldi útra szeretne menni, 1 naposra, hanem külföldire - ott meg nincs termékbemutató...
Pl Adriai csobbanás, vagy Szlovákia, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!