Buszos utazások esetében a buszút benne van az 1 hétben vagy az külön van?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy bulgáriai utat, viszont nem eléggé világos, hogy maga a buszút, ami gyanítom, hogy majdnem 1 nap benne van-e az 1 hétben? Hogy szokott ez lenni? Vagy teljesen változó? Nem lenne jó, ha az utazás sokat elvenne a nyaralásból...2013. ápr. 24. 13:10
1/6 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel benne van, az utazás időtartama attő számítódik mikor felszállsz a járműre és addig tart míg a társaság haza nem hoz. 1 nap ugrik.
2/6 anonim válasza:
benne szokott lenni az utazás is
3/6 anonim válasza:
bulgariaba nem tudom, hogy hogy szervezik, de gorogorszagba az egy heten kivul van az oda es visszaut.
Azt nezd meg, h mit irtal ala hany ejszaka. Mert abba beleszamolnak mindent.
4/6 anonim válasza:
Az utazás időtartama az elindulástól az érkezésig számít alapban!
5/6 A kérdező kommentje:
Nö közben utána érdeklődtem, és mint kiderült nincs benne az utazás az 1 hétben, mivel az utazást meg lehet oldani egyénileg is, csupán egy alternatíva a csoportos utazás. Péntek du. indul a busz Bp-ről és szombat de. ér ki, visszafele szombat du. indul és vasárnap de. ér haza. Így akkor "tisztán" megvan a 7 éjszaka, csak nem értem mért ilyen félreérthető módon tüntetik fel... Na mindegy, azért köszönöm a válaszokat :)
2013. ápr. 24. 17:12
6/6 anonim válasza:
ugy szoktak az ilyeneket irni, hogy egyeni utazasnal 7ej, buszos csomagturaban 9/10 ej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!