Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nem akarok holnap menni, de...

Nem akarok holnap menni, de már befizettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok.. Most nagyon ideges vagyok, mert befizettem egy utazásra a pénzt(8000 ft),holnap indulnánk, de NAGYON nincsen kedvem már menni... Mit tegyek ilyenkor hogy lehetőleg vissza is kapjam a pénzt?

2017. ápr. 27. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Semmit nem tehetsz csak elmész és késsz.

8000Ft-t még más nagyobb hüleségre is kiadsz. Legalább egy nap jól érzed magadat...

Egyébként létezik biztosítás, arra az esetre ha az utazás valami ORVOSI ok miatt le kell modnani, akkor vissza kapd a pénzt. De ott a biztosítás többe kerül mint ez az utazás.

2017. ápr. 27. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:
küldj el magad helyett valakit, aki kifizeti neked
2017. ápr. 27. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Így jártál..menj el.
2017. ápr. 27. 14:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem nagy cucc ez a kirándulás, csak községi, úgyhogy nem kellenek ilyen orvosi igazolások, és elfelejtettem írni hogy lehetőleg trollok ne jöjjenek ide hogy csak annyit mondjanak hogy menjek el.
2017. ápr. 27. 14:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Így jártál, mégis miféle válaszra számítasz? Ha megveszel egy mozijegyet, aztán éppen rád jön az ötperc akkor se fogják visszaadni a pénzt.
2017. ápr. 27. 15:16
 6/6 anonim válasza:
Írd ki a facebook-ra, hogy nem akar-e elmenni valaki helyetted, aki kifizeti neked az árát.
2017. ápr. 27. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!