Londonba egy hét alatt milyen nyelvgyakorlási
lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
Egy hétre kimennék nyár közepén rokonaimhoz nyelvtanulás céljából, tanácsokat szeretnék kérni, hogy milyen módon tudnám a leghatékonyabban fejleszteni a beszélgetési készségeimet. Szeretnék minél több interakcióba lépni emberekkel és végig angolul kommunikálni.
Tanulni sokat nem fogsz egy hét alatt, de arra jó az ilyen, hogy bátrabban megszólalj angolul.
2017. ápr. 24. 18:59
2/8 anonim válasza:
Elmégy bevásárolni (egyedül), idegenvezetövel busszal végigmégy a környéken, elmégy fodrászhoz, egy játszóteret keresel és beszélgetsz az anyukákkal, stb. A lényeg, hogy menj emberek közé és kérdezz tölük, beszélj velük, próbálj minél többet angolok közt lenni.
2017. ápr. 24. 19:00
3/8 anonim válasza:
Tudtommal Londonban sok a külföldi úgyhogy ha eredeti angollal akarsz beszélni akkor utazz el egy szomszédos településre. Szólíts le valakit az utcán vagy még most kezdj el levelezni a neten Londoni angolokkal és lehet hogy valamelyikkel tudsz találkozni mikor kint leszel.
2017. ápr. 24. 19:00
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az alaptudásom megvan, igazából csak a kommunikációs készségeimet szeretném fejleszteni, hogy minél fluentebb legyek
2017. ápr. 24. 19:18
5/8 anonim válasza:
aluljárókban vannak nyelvgyakorlatok, ha ügyes vagy még pénzt is kereshetsz vele.
2017. ápr. 24. 19:29
6/8 anonim válasza:
Egy hét Londonnal pont semmire nem fogsz menni. Vagy költs inkább magántanárra vagy ne ilyen kamu indokkal akarj kimeni.
2017. ápr. 24. 20:40
7/8 anonim válasza:
Hat csak ezert ne menj Londonba, nagyon keves ido az az 1 het, es angol anyanyelvu embereket Budapesten is talalsz. Nyelvvizsgahoz meg amugy is agyuval verebre anyanyelvuekkel beszelni.
2017. ápr. 24. 21:06
8/8 anonim válasza:
Nem értek egyet azokkal, akik azt állítják: 1 hét semmit nem ér. Nyelvvizsgára készültem, kimentem az adott országba 1 hétre és nagyon-nagyon sokat lendültem. Egy dologra figyelj nagyon: kerüld a magyarok társaságát :D
Még mielőtt lepontoznátok: azért kell kerülni, mert akkor elkényelmesedik az ember, inkább magyarul beszél, ha velük megy mindenhová.
A "menj vásárolni" nagyon jó tanács, közlekedj, utazz, kérdezz, figyeld, hallgasd az angolokat. Nekem azóta is azt mondják a spanyolok, hogy szépen beszélek spanyolul (és nem udvariasságból) - persze azóta többször is voltam kint.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!