Normafán milyen kirándulási lehetőségek vannak?
Azaz mit lehetne ott csinálni? :P
Pesti oldalból mennénk, autóval. Még nem voltunk ott, így szétnéznénk ott, stb. :) Hol lehetne letenni az autót és hol lehetne ott mászkálni?
Nézegettem a Google Maps -et, de csak autóutat találtam! :)
2-es båszdki, neked nagy barátod lehet a gugli, de kérlek ne pont egy kérdések feltevésere való oldalon oltogasd azokat, akik kérdéseket tesznek fel. Kicsit szánalmas, tudniillik.
A Normafára ne kocsival menjetek, jó helyen van az a garázsban is. Fogaskerekűvel felmentek, átsétáltok a Normafához, isztok egy fröccsöt vagy forraltbort a Kőbüfében vagy a Csúcs büfében, megnézitek a panorámát, isztok még egy forralt bort, esztek egy jó rétest, zabáltok lángost, aztán elindultok a János-hegy felé, fél órás séta a gerincen. Van közben pad, rét, jatszótér, kápolna, budi. Felmasztok a János-hegyi kilátóba, váó, aztán lejöttök a libegővel vagy kis séta után a Gyermekvasúttal a hegyről.
Nos, egy ilyen, tökéletes válaszra várakoztam! Nagyon szépen köszönöm! :)
Zöldkéz! :P
Láthatod, nem érdekel a piros kezed.
Úgy gondolom, kétféle kérdező van, az, aki értelmes kérdést tesz fel, és látszik rajta, hogy egy olyan problémánál akadt el, amihez speciális tudás igényeltetik, és az a fajta agyalágyult, aki világ életében hülye volt, és az is marad. Ez utóbbi az a hülyegyerek, aki a telefonját csak játéknyomkodásra használja.
Ha már elárulta a kérdező, hogy piros kézzel jutalmazott, elmesélem neki, hogy én meg ez utóbbi kategóriába képzelem őt.
:D Köszönöm válaszod, megmosolyogtatott! :)
Nem fontos megmagyaráznod, hogy miért van igazad, természetes emberi reakció a bosszúvágy, hogy most jól szúrj oda neki, köss bele stb. :)
A GYIK egy olyan oldal, ahol nyugodt szívvel feltehetünk "hasznos", vagy agyalágyult kèrdéseket, amelyeket a kérdés olvasója vagy hajlandó megválaszolni azt, vagy nem! Ebben az esetben jobban jártál volna, ha az utóbbi csoportot erősíted! Majd meglátod, ha nagyobb és érettebb leszel, megérted! :)
Nem leszek hajlandó reagálni több hozzászólásodra! Erre is csak azért reagáltam, mert nagyon remélem, a jövőben csökkenni fog az ilyen haszontalan válaszolók száma, mint amilyen a Te első hozzászólásod is volt! :)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!