Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogy szállítsam a girátomat?

Hogy szállítsam a girátomat?

Figyelt kérdés

Hello!

El szeretném vinni a gitáromat osztálykirándulásra, és nem tudom, hogyan szállítsam. A busz csomagtartójában nem hiszem, hogy túl biztonságos lenne, a buszra meg nem vihetem fel, mert nem fér el.

És van 2.kérdés is:):Milyen dalt tudtok, amit mindenki ismer, táboros hangulatú, és találok hozzá valahol gitárkottát?

Előis köszi!

2010. máj. 13. 17:14
 1/4 anonim válasza:
először azt hittem, h a zsiráfodatXD mert osztrák vok:-D
2010. máj. 13. 17:18
 2/4 A kérdező kommentje:
:D
2010. máj. 13. 17:30
 3/4 anonim válasza:

Hát nem tudom, hova máshova tudnád tenni a gitárodat, de a csomagtartóba sztem betudja úgy rakni a sofőr, hogy ne legyen baja, főleg, ha gitártokban szállítod, de ez gondolom alap.

Olyan dalt úgyse találsz, amit mindenki ismer, sokszor kell tábortüzezni és akkor mindenki megismerheti, illetve nekünk szereztek 1 kis füzetet, amiben benne volt a dalok nagy része. Ilyet házilag is könnyen csinálhattok. Mi szoktuk énekelni: Ohió (nagyon király), Közeli helyeken, Afrika, Azok a boldog szép napok, több nem jut eszembe, mert igazából mindig azt, amit a főgitáros elkezd:D:D

2010. máj. 19. 19:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Igen, gitártokban szállítom. Majd beszorítom néhány bőrönd közé, hogy ne zötykölődjön.:)

A dalokat majd megnézem, köszi!

2010. máj. 20. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!