Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Korfuról?

Mit gondoltok Korfuról?

Figyelt kérdés

Nyaralni mennénk oda a családommal: két felnőtt(én és a feleségem), két gyerek(egy 12 éves lány és egy 16 éves fiú). Eddig szinte csak rosszakat hallottam róla, de láttam a gyönyörű zöld tájat, tengerpartot. Szeretnék végre véleményeket hallani, mert ahány vélemény-oldalt olvastam, egy nagy gubanc volt az egész, senki sem az alapkérdésre válaszolt.

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2017. márc. 27. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kivancsi lennek hol olvastal rosszakat, mert egy nagyon szep sziget. Ami miatt esetleg rossznak gondolnam, hogy mivel eleg olcso es felkapott hely, ezert eleg sok a turista, ami nem mindenkinek jon be. Mi egy szeptemberben voltunk, amikor lenyegesen nyugodtabb. Ha vannak konkret kerdeseid szivesen valaszolok.
2017. márc. 27. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Háromszor is voltam, szerintem gyönyörű. Azóta bejártam Európa legszebb partvidékeit, szóval van összehasonlítási alapom, és Korfu azóta is a szívem csücske a hófehér kavicsos öbleivel, azúrkék tenerével. Motorral az egész szigetet bejártuk. A nyugati partra érdemes menni, az a szebb.
2017. márc. 27. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is gyönyörű sziget, de ahogy az első is írta rengeteg a turista. Próbáljatok szezonon kívül menni, szept közepe-vége fele, akkor nyugisabb és még fürödni is lehet.
2017. márc. 27. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:

A legszebb görög sziget és közelebb van, mint a többi.

Érdemes megnézni a Sissy kastélyt.

AZ emberek kedvesek, a tenger is szép Korfun, sőt még szebb, mint Krétán, nagyon szép a színe, árnyalata, kellemes.

Én csak ajánlani tudom.

2017. márc. 28. 10:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Az eddigi válaszokat köszönöm!! Sokat segítettetek!:)

Még egy kérdés: Azt hallottam, hogy a fiatal külföldi, főleg angol turisták szemetelnek és éjszakánként zajonganak. Ez igaz?

2017. márc. 30. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, elég sok a brit. Bár ők leginkább a sziget dél-keleti részére mennek (Moraitika, Messoghi), ezek a legbulisabb helyek a szigeten. Bár általába véve a britek körében elég népszerű hely Korfu, sokáig brit fennhatóság alatt volt, Gerald Durrell regényei miatt.
2017. márc. 30. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Az angol fiatalok Kavosra mennek! Szemét nincs több mint a többi görög szigeten! Kb 20 alkalommal voltam Korfun,minden éven többször és visszamegyek még!

Egy gyönyörű sziget,de szeptember közepe már rizikós,valószínűbb az esőzés!Hideg nincs,de ha esik az eső,semmit nem ér a nyaralás.

Menjetek nyugodtan,nem hinném,hogy csalódás érne...

2017. márc. 31. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!