Mit gondoltok hova lehet elutazni nyaralni, ahol szep az ido?
Figyelt kérdés
Ahol minimum 30 fok van strandolasra idealis es nem tul sok eso van..Es a mostani helyzet miatt amerika fele gondolkozom mert a masik iranyba nem szivesen repülnek...Mi Cancunon gondolkoztunk, de ott sok az eso es Kuban is soakat gondolkouzunk, de nagyon sok az eso/vihar.. A valaszokat elöre is köszönom.2016. jan. 13. 00:07
2/13 A kérdező kommentje:
Sri Lanka nem tetszik nagyon ahogy néztem róla képeket. .😕
2016. jan. 13. 00:23
3/13 A kérdező kommentje:
Maldív meg nagyon drága a hotelek szempontjából mert 200-300 euro két személynek per éjszaka. .😕
2016. jan. 13. 00:25
4/13 szabina555 válasza:
Közép-Amerikai országok, Costa Rica pl, vagy Karibi-szigetek, vagy Florida. csak ne az esős évszakban menjetek.
5/13 Kései Sirató válasza:
Kuba, Dominika, Madagaszkár - én ezekre mennék.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget 😊 próbálunk nem esős időben menni az internet azt írja, hogy novembertől márciusig jó az idő de ahogy nézzük az időjárást mindennap eső és vihar van mindenhol..😕
2016. jan. 13. 14:21
7/13 anonim válasza:
Mi február végen megyunk Kubába, igen most még rossz az idő, de megnyugtattak hogy addigra jo szokott lenni. Ezek a viharok, esők nem olyanok mint Európában, jön egy vihar de olyan hirtelen el is megy, es pillanatok alatt kisüt a nap. Hiába van most ott "tél" de mindig a jo idő győz. Estére hülhet le a levegő, de az nem annyira baj, még jo is ha nincs éjszaka hőség. Persze ha ez is zavar, akkor menj március, április körül, akkor mar biztos nagyon meleg lesz. Ha meg garantáltan 30 fokot akarsz, akkor inkább menj kelet fele, Thaiföldre, ott nincs semmiféle helyzet, a repjegy kb ugyanannyi mint Kubába, (ha most veszed mindkettő drága) de az ott lét sokkal olcsóbb.
8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm. az esti lehülessel nincsen semmi bajom ha valoban szep idö lesz akkorigen ezzel most sokat segitettel.:)
2016. jan. 13. 23:41
9/13 anonim válasza:
Garantalt 30 fok mindig eso nelkul ARUBA
10/13 anonim válasza:
Az időjárásjelentésben látható villámló felhőktől nem kell megijedni. :) Ahogy korábban is írták, azok inkább csak gyors trópusi viharok. Nagyon tud esni, de az idő nem hűl le olyankor sem. Én egyszer nyaraltam trópusi helyen, Thaiföldön, és ott se éjszaka se esőben nem ment 25 fok alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!