Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Valaki megtudná mondani, hogy...

Valaki megtudná mondani, hogy Iránba utazva mire számíthatok? Közbiztonság, vendégszeretet, ételek, szállások ezek érdekelnének. Pasik mennyire ismerkednek ott, vagy teljesen zárkózottak?

Figyelt kérdés
2017. márc. 25. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
15%
Muszlimok meg egy terrorszervezet van hatalmon. A férfiak szeretnek ismerkedni kb úgy hogy kettő lefog a másik tizenkettő meg egymás után megprütyköl aztán ha végeztek elvágják a torkod.
2017. márc. 26. 08:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Közbiztonság: kb 1000x jobb mint itt, gyakorlatilag semmitől nem kell tartanod

Vendégszeret: kb 10000x jobb mint itt, volt olyan hogy az autós a kereszteződés közepén megállt csak hogy pár szót beszéljen velünk

Étel: a kenyerük a lapos finom, más nekem nem jött be, de én csak sertést eszem az meg ott nincs, viszont amit Kermánban kaptunk kb 5-6 fogásos ingyen vacsora az isteni finom volt.

Szállások: ilyen is olyan is, általában jók, tiszták, Esfahan-ba fillérekért kaptunk egy egész apartmant

Alapban az irániak nyitottak barátságosak és könnyen ismerkednek.

Biztos vagyok hogy csak jó élményeid lesznek.

A nagy nyugat csak tanulhatna Irántól.

2017. márc. 26. 12:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Remek. Köszönöm
2017. márc. 26. 12:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Fejkendő külföldi nőnek is kötelező.

Nőként nem hordhatsz rövidujjú felsőket, sortokat stb. A legmelegebb nyári hőségben sem.

2017. márc. 27. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!