Utaznátok egyedül?
Figyelt kérdés
Nincs párom, barátaim sem sokan mivel nagy részük külföldön van, vagy családjuk lett stb. Mennyire szokatlan az, ha valaki egyedül utazgat akár csak egy másik városba országon belül, akár mások országba vagy akár tengerre? Nem várhatok amig megismerek valakit csak, hogy ne egyedül menjek "világot" látni. Ti mennétek igy?2017. márc. 15. 21:02
11/15 anonim válasza:
Én utaztam már többször egyedül, és az idén is fogok, mivel jelenleg párom nincs és egy elég drága utazásra készülök, amit sajnos az ismerőseim nem engedhetnek meg maguknak.
Először csak szakmai utakra mentem egyedül, aztán néhányszor más utazásra is. A társas utakon is sok az egyedülálló. Mondjuk tengerpartra nyaralni, vagy síelni nem mennék egyedül.
A korodhoz illő utakat keress: Ha fiatal vagy, pl. Baraka, Eupolisz, ha idősebb, akkor városlátogatások. Aztán meglátod...
De tény, hogy utazni nagyobb társasággal, barátokkal a legjobb, még akkor is, ha van párod.
12/15 anonim válasza:
"De tény, hogy utazni nagyobb társasággal, barátokkal a legjobb, még akkor is, ha van párod." - Ne haragudj utolsó, de ez nem tény, hanem szubjektív vélemény :) Sokakat ismerek, akik kifejezetten utálnak társasággal utazni, sokkal szívesebben mennek egyedül. Én szeretek egyedül is, a férjemmel is és a barátaimmal is utazni, mindegyik más és szerintem egyik sem jobb a másiknál.
13/15 anonim válasza:
#5 vagyok. Azért hozzátenném, hogy soha nem voltak barátaim. Néha mindenkinek jól esik egyedül lenni, így nem kell alkalmazkodnia másokhoz, élvezheti a körülötte lévő csendet. Én sokakkal ellentétben nem az egyedüllétnek örülök, hanem annak, hogy néha nekem is jut egy kis társaság. Unalmas mindig egyedül lenni, de nekem csak ez jutott. Ez talán változtat egy kicsit a dolgon.
14/15 anonim válasza:
Nagyon jó önismereti tréning egyedül utazni. Amikor csak magadra vagy utalva, ha bármi probléma adódik. Ahogy előttem is mondták a couchsurfing vagy hostelek pedig nagyon jó lehetőségek arra, hogy új embereket, kultúrákat ismerj meg, és ezáltal is tágítani tudod a látóköröd. Sok ember nem mer kiszakadni a komfortzónájából, pedig azon túl kezdődik az élet. Sokáig én is féltem egyedül utazni, de teljesen más ember lettem tőle. Persze mindig örülök úti társaknak, de már nem esek kétségbe, ha egyedül kell elindulnom. Szóval hajrá :)
15/15 anonim válasza:
Én is egyedül vagyok perpill. így a nyaralás is egyedül lesz. Tavaly is nekivágtam, idén sem lesz másképp. Annyi hátránya van, hogy nem merek kocsival elindulni túl messzire, ha gond lenne a kocsival vagy velem ki vezet haza, így a buszos utak vannak előnyben, viszont nem vagyok hullafáradt mire odaérek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!