Mik voltak és mik azok a helyek ahova életed során el szeretnél utazni?
Karibtengeren már többször voltunk, Indidai Oceánra is sikerült eljutni. Èszak Amerikába is voltam.
A nagy álmom Hawaii, és Japán, a férjem pedig Afrika külömbözö pontjaira akarna menni.
Legnagyobb álmom, hogy eljussak Texasba.
Gyerekkorom óta nagy vágyam volt kimenni Angliába - azóta 3-szor sikerült kiutaznom oda. Emellett jártam még Kanadában - ez a út váratlanul jött össze, hihetetlen nagy élmény volt.
Uj Zeland :)
Jelenleg az indiai ocean kozepen elek, ebbol kifolyolag Afrika, Azsia van kozel, volt is alkalmam mar par orszagot megjarni errefele.
Sokaig volt nagy alom USA, vegul ossze is jott.
Europat bejartam keresztul-kasul, ott mar nem nagyon van ujdonsag.
Ami a legnagyobb elmeny volt, az Szvazifold : Afrika utolso abszolut monarchiaja, teljes torzsi elettel (lasd a ferfiak meg mindig tehenert veszik a felesegeiket, es annyi lehet nekik amennyit el birnak tartani, de nem lehet tobb nekik mint a kiralynak, akinek jelenleg 25 van :) ) Ugyanakkor jelen vannak a modern vilag vivmanyai is, persze eleg nagy a kontraszt. Ajanlom mindenkinek :) de ugyanilyen nagy elmeny volt Madagaszkar is. Teljesen kulon vilag, ahol az ember elfelejti minden gondjat-bajat, teljesen atertekelodik az egesz eletfelfogasa...
Mik voltak - Alaska
mik azok - a világűr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!