Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Görögország Kefalóniába...

Görögország Kefalóniába tervezünk utazni jun.3-10. ig. Milyen ott az időjárás? Elég meleg már? Volt már valaki ebben az időpontban?

Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 12:35
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

Esküszöm nem ertem ezeket a kerdeseket mert

1)a net tele van olyan oldalakkal,ahol meg tudod nezni egyes helyeken a nagy atlagot

2)az neked miben segít ha valaki azt írja jó/nem jó,hiszen az mar régen elmúlt

3)kozel sem biztos hogy az idén ismet olyan lesz mint tavaly,vagy tavalyelőtt vagy akarmikor volt

4)ez az eleg meleg mar kerdes ertelmezhetetlen!Mert megis mihez kepest?valakinek a 22-25fok is eleg meleg mar valakinek meg 30-nal kezdődik

Stb stb

2017. febr. 7. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Jajj, Kefalóniát nagyon szeretem. :) Bármilyen más kérdésedre nagyon szívesen válaszolok, de erre sajnos nem tudok, mert mi főszezonban járunk nyaralni. Egyébként, ha teheted, akkor én a helyedben előszezon helyett inkább utószezonban mennék.
2017. febr. 7. 13:04
 3/6 anonim ***** válasza:
juniusban 27 fok van.en mennek akkor is.
2017. febr. 7. 15:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Alapszabály, hogy mielőtt kérdezel, guglizz.

Nem gugliztál, így jártál.

2017. febr. 7. 17:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

1)a net tele van olyan oldalakkal, de én saját tapasztalatra voltam kiváncsi.

2)ez alapon nem sok kérdésnek lenne értelme,hisz már elég sok minden már réges rég elmúlt.

3)lehet hogy olyan lesz, lehet hogy nem, de ilyen hozáállassal, akkor ne is menjen senki sehova nyaralni, hisz lehet esni fog a hóóó

4) elég meleg már? "nyaraláshoz" képest... de lehet jobban jártam volna ha megkérdeznék egy eszkimót, ő biztosan elég melegnek érezné..

+ "gugliztam2! de ha mindenki "guglizna".. akkor mi értelme lenne ennek az oldalnak????? és akkor te miért vagy itt, te miért nem "guglizol" .....

2017. febr. 8. 10:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem elég jó idő van, viszont a tenger még nem annyira meleg, mint főszezonban vagy utószezonban. Mi tavaly is szeptemberben voltunk és most is 9-16-ig megyünk. Csodás volt. :)
2017. febr. 24. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!