Hova menyunk nyaralni október elején?
Europaban maximum a kontinens legdélebbi reszein lehet gondolkodni!
Megis hova mennetek?mennyi idore?mennyi penzbol?
Október eleje tökéletes időzítés, rengeteg meleg + napsütéses helyet fogsz találni.
Amit én javasolnék: Korfu, Szicília, Szardínia, Málta. Kb ebben a sorrendben. Mindegyikre van közvetlen repülőjárat, ha többet fizetsz fejenként a retúr repjegyért mint 15.000 Ft, akkor nem jól vetted. Korrekt szállás naponta 10-15eFt/2fő. Rengeteg pénzetek fog maradni.
(Ui. kicsit drágábban, és semmivel sem jobb időben mehettek Ciprusra, vagy átszállással a többi szigetre)
Repjegy vétellel bőven ráérsz még. Majd augusztusban foglalkozz vele.
Én voltam október elején Krétán, ami elég délen van, viszont igencsak utószezon hangulat volt... Talán egy-két napot tudtunk strandolni, kirándulgattunk. És még szerencsénk volt, mert előtte egy hétig esett.
Szerintem Egyiptom októberben a legjobb, vagy menjetek trópusokra, ahol nincs esős évszak. A Földközi-tenger ilyenkor már felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!