Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy, hogy amikor...

Miért érzem úgy, hogy amikor turistaként egy városban fényképezek, az emberek akik látnak hülyének néznek?

Figyelt kérdés

Nem más embereket fényképezek hanem látványosságokat, tájakat, parkot, ilyesmi dolgokat. Amiket a turisták szoktak. Viszont olyan hülyén érzem magam amikor látnak mások fényképezni. Csak beképzelem hogy hülyének néznek vagy szúrja a szemüket hogy én ott fényképezgetek?

Pl. legutóbb a befagyott Balatont fényképeztem volna viszont voltak ott a tavon távolabb korcsolyázó emberek is mindenfelé, így inkább hagytam az egészet nehogy zavarjak valakit.

2017. jan. 29. 19:04
 1/4 anonim válasza:
Szerintem senki nem néz hülyének emiatt. Természetes hogy meg akarod örökíteni a dolgokat. Mindenki ezt teszi. Szóval csak nyugodtan fényképezz :)
2017. jan. 29. 19:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Beképzeled az egészet. Természetesen portrét csak akkor illik valakiről készíteni, ha megengedi, de gondolom, itt nem erről volt szó.
2017. jan. 29. 19:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak a távolban voltak emberek nem lettek volna felismerhetőek a képen
2017. jan. 29. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed, hogy furának néznek, az max csak azért lehet, mert olyan helyeket fényképezel, amiket ők mindennap látnak, és nekik nem újdonság és nem is különleges. De neked igen.

Meg a turistahelyeken élők amúgy is megszokták az ilyeneket.

Szóval nem kell parázni ilyeneken.

2017. jan. 29. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!