Miért érzem úgy, hogy amikor turistaként egy városban fényképezek, az emberek akik látnak hülyének néznek?
Figyelt kérdés
Nem más embereket fényképezek hanem látványosságokat, tájakat, parkot, ilyesmi dolgokat. Amiket a turisták szoktak. Viszont olyan hülyén érzem magam amikor látnak mások fényképezni. Csak beképzelem hogy hülyének néznek vagy szúrja a szemüket hogy én ott fényképezgetek?
Pl. legutóbb a befagyott Balatont fényképeztem volna viszont voltak ott a tavon távolabb korcsolyázó emberek is mindenfelé, így inkább hagytam az egészet nehogy zavarjak valakit.
2017. jan. 29. 19:04
1/4 anonim válasza:
Szerintem senki nem néz hülyének emiatt. Természetes hogy meg akarod örökíteni a dolgokat. Mindenki ezt teszi. Szóval csak nyugodtan fényképezz :)
2/4 anonim válasza:
Beképzeled az egészet. Természetesen portrét csak akkor illik valakiről készíteni, ha megengedi, de gondolom, itt nem erről volt szó.
3/4 A kérdező kommentje:
Csak a távolban voltak emberek nem lettek volna felismerhetőek a képen
2017. jan. 29. 19:52
4/4 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy furának néznek, az max csak azért lehet, mert olyan helyeket fényképezel, amiket ők mindennap látnak, és nekik nem újdonság és nem is különleges. De neked igen.
Meg a turistahelyeken élők amúgy is megszokták az ilyeneket.
Szóval nem kell parázni ilyeneken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!