Tenerife mint uticél nászútként mennyire olcsó?
Figyelt kérdés
Nyáron juliusban lenne az esküvőnk utána pedig nászút tehát a főszezonban. Tenerifén gondolkodunk de nem tudom hogy mennyire kerülne sokba, illetve mindenképpen olyan uticélban gondolkodunk ahol van tengerpart, de azért kirándulni is tudnánk a közelben.2017. jan. 28. 17:12
1/5 longlife válasza:
Inkább Grand Canariat javasolom.Hajóval át tudtok menni Tenerifere.
2/5 anonim válasza:
A kanári szigeteken tenerifénél csak izgalmasabb sziget van. Azegy undorító turista központ. Gran Canaria meg La Palma fênyévekkel jobb. Ott is van strand meg akad látnivaló is és nem mellesleg olcsóbb.
3/5 anonim válasza:
Tenerife olcsó, de rohadt unalmas. Az el teide vagy az északkeleti részen az erdős-hegyes részek érdekesek kirándulás szempontjából, amúgy nem csak nem érdekes, de rohadt szeles és kellemetlen a köves tengerpart.
Nekem nagy csalódás volt...
Nászútra ha kirándulni és tengerpartozni akartok akkor pl. Korzika, Szicília, görög szigetek, ciprus. Ha nem zavar a kavicsos/sziklás part és jobban érdekel a kirándulás akkor Madeira pl.
4/5 anonim válasza:
Ha a tengerpart mellett a természet is érdekel akkor La Gomera. Hajóval innen is át tudtok menni Tenerifére, 50 perc alatt.
A legzöldebb sziget, esőerdő, hegyek, nemzeti park. Mi most megyünk február elején, Tenerifére száll le a gép, onnan komppal La Gomera.
5/5 anonim válasza:
Szerintem Tenerife is megfelelő hely a kikapcsolódásra. Szerintem egyáltalán nem unalmas, sok a látnivaló. Mi csak egy hetet töltöttünk ott, de több idő kellett volna ahhoz, hogy mindent meg tudjunk nézni és ki tudjuk élvezni. Mi Puerto de la Cruz-ban szálltunk meg. Ott fekete homokos, köves part volt, ezért nem nagyon fürödtek az emberek, viszont sokan szörföztek. A parton található egy hatalmas strand (Martiánez), sok medencével (csak elég hideg a víz). Nagyon kellemes volt esténként sétálgatni a városban, sok helyen volt élő zene, voltak dobosok az utcán, egyszóval nagyszerű volt a hangulat. Rögtön a városban volt egy botanikus kert (Jardin Botanico), nekem az volt a kedvenc helyem a szigeten, tele egzotikus növényekkel. Aztán ott volt a Loro Parque, ahol sokféle állattal találkozhattam, pl. papagájokkal, delfinekkel, fókákkal, pingvinekkel. Nem messze volt La Orotava, egy nyugis kisvároska, nagyszerű kilátással. Icod de los Vinos-ban megnéztük az ezeréves sárkányfát. Felmentünk a Teide-re is, ahol igaz, sokat kellett sorban állni a libegőhöz, de teljesen megérte. Már maga az út a Teide-hez csodálatos volt. Amikor lentről elindultunk kocsival, még pálmafákat és banánültetvényeket láttunk, aztán már erdőket, miközben áthaladtunk a felhőrétegen, azután pedig a táj átváltott kövesre, sziklásra. Jártunk még Santa Cruz-ban, a fővárosban. Elmentünk delfinlesre is Los Gigantes-nél. A tengeri betegségtől eltekeintve lenyűgöző élmény volt látni, ahogy a delfinek a hajó mellett úsznak. Fürödtünk az óceánban Los Christianos partjainál. Na ott sokkal több turista volt, mint északon. Mi azért is választottunk egy északabbi várost szállásnak, mert ott kevesebb a turista és sokkal szebb a növényzet is. Egy szó, mint száz, nekem ez az egy hét csodálatos volt, nem volt egy perc, hogy unatkoztunk volna. A többi szigetről sajnos nem tudok véleményt mondani, mert nem jártam rajtuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!