Hol érdemes olcsó szállások és repülőjegyek után kutatni?
Ez esetben még nagyon korai ezzel foglalkozni.
Repjegy: Ryanair, Wizzair
Szállás: pl. booking.com
Nem tudom mikor van az a jeles nap, de Rómába 12 euróért már kaphatsz repülőjegyet.
Felmész az azair.eu oldalára, beállítod mikor, honnan és hova mennél pl így, és köpi az olcsó találatokat.
Amúgy két cég járatait érdemes kombinálnod, wizzairét és ryanairét. A többit hanyagold.
Szerintem nem kell ahhoz nagy lélegzet, hogy összedobjatok egy ilyen jegyre 25 eurót. (azt tudnod kell, a jan-febr mindig a legolcsóbbak közt van, ennél később csak drágább lesz a jegy, de Róma télen is zöld, kellemes enyhe hely).
Repjegyet mindig a légitársaság oldalán vegyél, lehetőleg ne vegyél extrákat, és férjetek be a kézipoggyászba.
Szálláshoz trivago.hu tökéletes választás.
Sok sikert!
Repjegyportált is érdemes nézegetni, kiírják a friss akciókat.
Szállás: én is a booking.comot használom, de voltam airbnb-n keresztül foglalt szálláson is, és nagyon jó volt. Az a kérdés, mennyire tapasztalt utazók a szülők, ill. mennyire beszélnek nyelveket, olaszt vagy angolt. A szállodákban biztos, hogy beszélnek angolul, a magánszállásokon nem tuti.
Laktunk egyszer egy klassz négycsillagos szállodában a központ közelében, csendes részen, nagyon jó áron, reggelivel, Grand Hotel Tiberio a neve. Kb. 30 lépésre van a megállótól, ahonnan 10-15 percenként van busz a belvárosba (kb. 10 perc a menetidő), de van saját ingyenes transzfere a Vatikánba és a belvárosba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!