Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen utazást "kérjek"...

Milyen utazást "kérjek" szülinapomra?

Figyelt kérdés

Jövőre lesz a 30. születésnapom. Ennek alkalmából szeretnék a sima esti szülinapi buli helyett valami emlékezeteset, valami különlegeset, és ez egy utazás lenne a vőlegényemmel. Imádok utazni és szeretnék nagyon sok helyre eljutni életem során, és az utazásaimat mindig aszerint választom, hogy vagy valami híres hely legyen, pl. világörökség része (legutóbb Pisában voltam a Dóm téren, ami ugye szintén világörökségi rész Olaszországban), vagy pedig valami egyedi táj, egyedi hangulata legyen a környéknek, tehát nem szeretek mindig tengerpartra menni és süttetni a hasam, mert akkor mindig csak ugyanaz az élmény.

De most nem tudok dönteni. Valahol itt Európában szeretnék, nem túl közel (tehát nem ausztria pl. )de nem is túl messze, ahová átszállással lehet repülni stb.

Ti mit választanátok, jártatok valami különleges helyen?:)

2017. jan. 12. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha érdekel az utazás, akkor fogsz találni magad is. Lényegében te tudod hová mennél legszívesebben. Nekem pl. mindenki ajánlotta Nápolyt, elutaztam oda és rohadtul nem jött be.
2017. jan. 12. 12:29
 2/6 A kérdező kommentje:

Nah mondjuk ez igaz!:D Köszi a választ.

De azért várom mások válaszát is szívesen, ki merre járt és miért tetszett neki.:)

2017. jan. 12. 12:52
 3/6 anonim ***** válasza:
45%
Ha vonzz az ilyesmi(föld alatti világ)akkor szlovéniában tudom ajanlani a postojna barlangot vagy a Skocjan barlangot!utobbi unesco vilagorokseg resze!Nem is csodalom!Mar vagy 3-szor voltam!En imadom!ennek garantaltan egyedi a hangulata!
2017. jan. 12. 13:05
 4/6 anonim válasza:
45%
Vilnius és környéke gyönyörű. És Litvania nincs messze.
2017. jan. 12. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen sokfelé jártam már a nagyvilágban, ezért van némi rálátásom a dolgokra.

Ha szeretnél egy olyan helyet amit nem fogsz elfelejteni, akkor az a Tirrén tengernél lévő "öt föld" azaz a Cinque Terre.

Ez öt gyönyörű olasz kisváros a tengerparti sziklákon.

A sziklák alatt közlekedő emeletes vonattal lehet ezeket megközelíteni, ill. kishajóval a tenger felől. Természetesen gyalog is megközelíthetőek.

(A vonat napijegye minden állomásra érvényes.)

Kis izelítő kedvcsinálónak:

https://www.youtube.com/watch?v=UCJXK2JC2Gw

2017. jan. 12. 16:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Mindenkinek a válaszokat, megy a zöld és meg is nézem az említett helyeket!:)

Kedves utolsó! Itt jártam 2016 nyarán!:) Valóban lenyűgöző látvány a gyönyörű kék tenger mentén a sok színes falvacska! Nem bántam meg, hogy ezt a helyet választottam tavaly!:)

2017. jan. 13. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!