Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen érdekesebb utazást...

Milyen érdekesebb utazást ajánlanátok jövő nyárra?

Figyelt kérdés
1-2 hetes utazásról lenne szó, nem kell feltétlenül Európában, lehet strand,nevezetességek, természet
2016. okt. 22. 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Milyen árkategória?
2016. okt. 22. 19:15
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem túl sok konkrétumot árultál el arról, mit is keresel. Azzal meg, hogy strandra vágy, és nem feltétlenül Európában, elbizonytalanítasz.

Azt mondod, csak azért utaznál akár tízezer kilométert, hogy strandon legyél, de még Európát sem ismered???

2016. okt. 22. 19:35
 3/11 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül strandot akarok, de egy thaiföldi nyaralás biztos több lehetőséget kínál mint Kréta. Messzebbre szeretnék menni, most fiatal vagyok, van rá keret, szívesebben utaznék többet egy nagyobb élményért.( neked szuper,hogy minden helyen jártál már Európában, sajnos én nem)
2016. okt. 22. 19:46
 4/11 A kérdező kommentje:
és nem zártam ki Európát, csak írtam ,hogy messzebb is lehet
2016. okt. 22. 19:46
 5/11 anonim ***** válasza:

És azt mondod, nyáron elmennél Thaiföldre?

Nagyon nem vagy képben barátom.

Azt tudom mondani, a pénzed nem elég, kellene mellé egy kis gógyi is, amit csakis sok olvasással fogsz tudni megszerezni.

Ha bízol a tanácsomban, megpróbálsz eleinte elmenni pár környékbeli tengerhez. Aztán amikor belejöttél, tudni fogod mit akarsz.

De ezt a Thaiföldet nyáron verd ki a fejedből, nagyon gáz hidd el.

2016. okt. 22. 20:17
 6/11 anonim ***** válasza:

Ennek a kerdesnek igy kb annyi ertelme van,mint ha azt irtam volna ki hogy mit ajanlotok holnaputan ebédre?

Semmi konkrétum vagy valami hasznalható infó!

Vagy ha ez is egy ilyen "csak úgy általában kérdés" akkor ne lepődj meg majd a válaszokon!

2016. okt. 22. 21:38
 7/11 A kérdező kommentje:
pont ,hogy nyáron nem Thaiföldre akarok menni, azért kérdeztem,hogy kinek milyen ötlete lenne, ami kicsit érdekesebb, nem egy sima Horvátország, Görögország. stb.
2016. okt. 22. 22:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Ausztrália- Whitehaven beach

Spanyolország- Cala d'en Serra

Seychelle-szigetek

Törökország

Virgin-szigetek

2016. okt. 22. 22:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi jövőre végre megvalósítjuk az álomnyaralásunkat :) Még nem tudjuk pontosan melyikre, de egy karib-tengeri szigetre megyünk búvároktatásra. Már többször voltunk búvárkodni és mindenhol azt javasolták, hogy ha valóban meg akarjuk csinálni a tanfolyamot akkor elsősorban ott érdemes ár-érték szempontjából.
2016. okt. 23. 12:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Járd be a Prince Edward szigetet Kanadában. Fantasztikus hely!
2016. okt. 23. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!